Un triple a l’últim segon dona la victòria al Monbus CB Igualada en el primer partit de lliga
U

3 d'octubre de 2022

El passat dissabte, el Monbus CB Igualada disputava la jornada inaugural de la lliga EBA contra el CB Granollers. Un primer partit de gran importància per afrontar amb dinàmica positiva la competició i aspirar a competir amb els equips de la part superior de la classificació.

El primer període va començar amb males sensacions pels locals encaixant un parcial negatiu en els primers minuts. Tot i això, els igualadins van saber refer-se ràpidament de la situació pujant la intensitat i ritme de joc tornant així al partit. Aquest fet va provocar que al final del primer quart el marcador sigues 16-19 a favor dels visitants.

En el segon període, es va poder apreciar un partit molt més igualat amb anades i vingudes per part dels dos equips on el CB Igualada va adquirir un petit avantatge acabant d’empatar el marcador en 38-38.

La segona meitat del partit es va iniciar amb un CB Igualada molt seriós aconseguint trobar els avantatges a partir d’un bon joc col·lectiu i sobretot un alt ritme de pilota. Tot i la gran dinàmica del conjunt local, l’encert de diferents tirs ben defensats per part del CB Granollers els mantenia al partit 52-53. No obstant, el joc interior dels igualadins començava a generar molts problemes en la pintura contrària sense cap resposta per part de l’equip rival.

A poc a poc les sensacions de superioritat dels locals anava augmentant fins que en els darrers minuts de l’últim quart una sèrie d’errors i el gran nivell d’encert per part dels visitants va provocar que el CB Granollers tingues l’oportunitat de guanyar el partit i gràcies a un gran moviment de pilota van aconseguir ficar-se per davant en el marcador.

El Monbus CB Igualada disposava dels últims 14 segons per intentar capgirar la situació i la jugada va desencadenar en un triple forçat a un peu de Pol Mulio que va acabant entrant donant així la primera victòria de la competició deixant un marcador final de 76-75.

Tot el pavelló va poder gaudir d’un partit emocionant i disputat fins a l’últim instant. Aquesta victòria va servir per seguir consolidant la dinàmica de l’equip i afrontar el partit de la setmana següent conta el CB Hèlios, un dels representants de Saragossa, per tal de sumar la segona victòria consecutiva.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?