Un punt que marca el camí per a l’Igualada Rigat
U

2 de desembre de 2020

Un penal a falta de 3 minuts transformat per Gelmà va impedir que l’IHC RIGAT tornés de Girona amb els 3 punts que l’equip s’havia fixat com a objectiu. Però aquest punt, que potser ara sembla poc, marca el camí pels arlequinats. És la demostració que poden competir amb qualsevol. I més tenint en compte que l’equip va haver de refer-se d’un mal inici de partit que el va portar a perdre per 2 a 0 al minut 7 de la primera meitat. La capacitat de reacció i la determinació de no rendir-se han de suposar una injecció de moral de cara als següents partits. Tot i que el pròxim, diumenge al Blaugrana, sigui dels més complicats de la temporada.

L’ IHC no va començar bé el partit. L’equip va sortir massa tou i els gironins ho van aprofitar per avançar-se amb un gol d’Humberto que va rebre un passi al segon pal i va aixecar i picar, superant l’Elagi. 3 minuts després Gelmà va fer el 2 a 0 de penal. La situació era alarmant però els de Linares van seguir pedalant i van aconseguir reduir diferències abans d’arribar al descans amb un gol de FD de Bars amb una dels seves tradicionals canonades directes. va ser clau poder anar als vestidors amb aquest gol perquè el 2 a 0 pesava com una llosa.

La segona meitat va començar molt millor que la primera amb un golàs de Bernat Yeste sortint de darrera la porteria per clavar la bola dins de la porteria del Llaverola amb una acció màgica d’aixecar i picar.

Les coses encara es van posar millor quan 5 minuts més tard amb una altra FD que un Bars endolladíssim va clavar a la xarxa amb un altre míssil directe. L’IHC es posava per davant per primera vegada en tot el partit. I hauria pogut sentenciar amb una altra FD per blava a Gelmà. Bars ho va tornar a provar però aquest cop la bola se li va escapar molt poc per sobre de la porteria. A més, els “rigats” no van pogut aprofitar el power-play.

En canvi, els gironins es van trobar amb un penal a falta de 3 minuts que Gelmà va acabar transformant en l’empat a 3 definitiu.

El següent partit dels de Linares serà diumenge al Palau Blaugrana contra el FCB. Dimecres de la setmana entrant els igualadins recuperaran un altre partit ajornat, en aquest cas contra el Calafell.