1.9 C
Igualada
Dimarts, gener 31, 2023

Un panell al vestíbul de l’Ateneu recorda els presidents i socis fundadors

L’Ateneu vol fer memòria de la seva història i a l’entrada de l’entitat es pot veure un panell amb les dades dels socis fundadors i de tots els presidents de juntes directives des dels inicis, l’any 1863, fins a l’actualitat.

La demanda sorgeix de socis de l’Ateneu en l’assemblea de l’any passat i a partir d’una comissió constituïda en la mateixa assemblea es treballa en el projecte per cercar les dades en el fons documental, trobar el format més adient i la ubicació de l’exposició.

A principis d’aquest mes de maig les plaques es van instal·lar i a l’assemblea de socis, celebrada el passat 17 de maig, s’aprofita per fer l’acte inaugural amb la presència de quatre dels presidents, Manuel Mateu Ratera, Mireia Claret Esteve, Antoni Monclús Marquès, Emili Miramunt Camps i Josep Pons Fargues .

Ens plau poder d’alguna manera reflectir la petjada d’aquestes persones que han format part de la història de l’Ateneu Igualadí.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies