Un mural dedicat a les llibreries agafa tot el protagonisme a la Plaça del Rei
U

10 de juliol de 2021

Segueix el procés de pintar el moral en homenatge a les llibreries que s’ha fet a la Plaça del Rei d’Igualada, que està previst que finalitzi el proper dimecres, 14 de juliol. Aquest projecte és un dels primers actes previs a la Capital de la Cultura Catalana 2022. El mural és una al·legoria al món de les llibreries, on el llibre és protagonista. L’obra evoca l’emblemàtica “Cal Jordana”, en una interpretació lliure de l’artista, l’igualadí Albert Álvarez, que ha comptat amb l’ajuda de Roger Velázquez i Oriol Alvárez.

El projecte es va iniciar el passat dilluns 5 de juliol. El mural serà de caràcter efímer, mentre duri la capitalitat de la cultura a Igualada.

L’autor
Albert Álvarez Marsal (Igualada, 1960) és un il·lustrador i dissenyador igualadí que va iniciar-se en el dibuix tècnic a l’Escola La Llotja per fer posteriorment el salt a la il·lustració. Actualment és un dels artistes especialitzats en il·lustració històrica científica de referència a l’Estat Espanyol. Els seus murals es poden veure a diversos espais artístics i a alguns museus tan importants com el Museo Arqueológico Nacional, Cosmocaixa, Museo de Málaga, Museu Nacional de Qatar, Museo de Málaga o el Museo Arqueológico de Asturias.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta