7.5 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Un jove igualadí, finalista al concurs de relats breus de Coca-Cola
U

Publicitat

Coca-Cola ha premiat, en un acte celebrat al parc temàtic de Port Aventura de Tarragona, als 54 finalistes de la 42a edició del Premi Coca-Cola Relat Breu de Catalunya. Els 18 participants que han estat classificats en primera posició passen directament a la fase final, en la que es determinarà el guanyador del concurs. Entre ells hi ha el jove Bernat Solé Bacardit, de l’Escola Maristes Igualada.

En aquesta edició hi han participat un total de 2.192 alumnes de segon d’ESO de 358 escoles de tota Catalunya. L’acte ha estat presidit per Igone Bartumeu, Gerent de comunicació de l’àrea est de Coca-Cola European Partners i Pere Mayans, cap del Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics. A l’acte hi han assistit els guanyadors i els seus familiars i professors.

Després d’escriure un relat breu a classe i de passar una primera selecció per part del professorat, els alumnes van participar en una prova convocada per Coca-Cola, en la que el Departament d’Educació de la Generalitat va proposar un tema en comú per a tots els alumnes.

Els relats resultants d’aquesta prova han estat avaluats per un jurat especialista, amb figures com l’escriptora, periodista i política Isabel Clara Simó; el director de TV3, Vicent Sanchís; l’escriptor i periodista Màrius Serra; l’exvicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod Rovira; el professor i pedagògic Joaquim Arenas; Josep Moragues Josa d’Òmnium cultural; l’escriptora Care Santos i el cap del Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístic Pere Mayans Balcells.

Tots els classificats en primer lloc, un total de 18, juntament amb la seva família, professors i directors dels centres, assistiran a un acte final el proper 19 de juny al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i en el que es desvetllarà el veredicte final.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies