Un inici fulgurant encarrila la primera victòria de l’any de l’Igualada Rigat
U

11 de gener de 2021

IGUALADA RIGAT 4
CH PALAFRUGELL 2

Quarta victòria per un Igualada que aconsegueix arribar, d’aquesta manera, als 13 punts al final de la primera volta. Una victòria molt treballada tot i que els arlequinats guanyaven ja per 2 a 0 en el primer minut de partit.

La primera part va ser totalment arlequinada. A la segona l’equip va sortir una mica menys dominador i els visitants van equilibrar el partit. Fins al punt de reduir perillosament diferències amb el 2 a 1. I aquí va arribar la clau del partit. Perquè només 48 segons després Yeste va fer el 3 a 1, el seu segon gol de la nit, el vuitè partit consecutiu marcant del jugador del planter. Bars va fer el 4 a 1 i el 4 a 2 visitant va arribar, molt tard, a l’últim segon, i també de FD. El resultat ja estava decidit i els primers punts de l’any es quedaven a Les Comes.

Començar marcant i per partida doble
La sortida dels de Francesc Linares va ser fulgurant. Yeste va arribar puntual a la cita amb el gol i molt d’hora. Només es portaven jugats 13 segons, Linu va aturar un remat en una contra igualadina i Yeste va caçar el rebot i el va clavar a la xarxa. 12 segons després Ton Baliu va muntar una altra contra, Pla va rebre la bola al segon pal i va marcar el segon.

El marcador ja no es va tornar a moure fins al descans tot i que Yeste va disposar d’una FD per un targeta blava als visitants.

A la segona part els rigats es van trobar més incòmodes a la pista. El Palafrugell va augmentar la intensitat i el partit es va igualar molt més que a la primera. Els maldecaps es podrien haver evitat si Tety Vives hagués pogut marcar en una altra FD per targeta blava (minut 8). En canvi si que ho han fet els visitants, també a pilota aturada amb una execució de Caco Ceschin.

Per sort l’IHC va tornat a recuperar l’avantatge en el marcador de manera molt ràpida. Roger Bars va habilitar Yeste a la frontal i aquest va engaltar el 3 a 1. El mateix Bars va fer el 4 a 1 en una altra contra. Una jugada individual des de pròpia pista, en Roger va arribar a l’àrea, va encarar el porter i el va batre per baix.

La FD per targeta blava a Ton Baliu a falta d’un segon i que va transformar Marc Figa va maquillar un resultat que li ha donat els primers 3 punts de l’any a l’IHC RIGAT. Dimarts dia 19 última jornada de la primera volta. Els arlequinats visitaran la difícil pista del Lloret.

Creus que amb la nova normativa de lloguers s'abaixaran notablement els preus de la Conca?