Un Igualada sense idees perd a Vilafranca

39

FC VILAFRANCA 1
CF IGUALADA 0

Els igualadins visitaven la capital de l’Alt Penedès per enfrontar-se a un equip de la zona alta de la classificació, que tenia forces baixes.  No obstant això, el matx es va desenvolupar segons els interessos dels locals: joc molt travat amb molt migcampisme i sense excessiva profunditat. Amb aquesta dinàmica, durant els primers quaranta-cinc minuts només es van veure arribades a l’àrea a partir de jugades a pilota aturada. No hi havia manera de trobar la porteria del rival. Així va ser com es va arribar al descans amb l’empat a zero.

A la represa, la tònica era la mateixa. Joc molt directe, sense que hi hagués control per part dels dos equips. Però una errada de contundència, al minut 71, per part dels anoiencs, va fer que els locals s’avancessin en el marcador. A partir d’aquell minut, ja no es va jugar més. Moltes interrupcions que no permetien que el joc s’anés desenvolupant de manera normal i els minuts van anar caient fins arribar al final del duel.

Dura derrota, que ha de fer reaccionar als blaus, que la setmana vinent viatgen fins a Peralada per jugar la següent jornada.