Un grup d’empresaris i professionals d’Osona visiten La Llacuna per avaluar el seu turisme rural

585

P1140994Un grup d’empresaris i professionals osonencs, va fer una estada de descoberta a La Llacuna, per tal, entre altres coses, calibrar la qualitat dels serveis turístics que ofereix el municipi anoienc.

Al llarg dels tres dies, el grup -acompanyat per l’anoienc Jaume Singla que coordinava la visita- va poder copsar els diferents serveis i empreses turistiques de La Llacuna. Dissabte el grup va ser rebut a l’ajuntament per l’Alcalde Josep Parera i per la regidora d’Ensenyament, Cultura i Turisme, Rosa Busquet, que els donaren la benvinguda i els mostraren la nova Casa de Cultura que serà inaugurada de forma imminent.

També visitaren alguns dels establiments de turisme rural, els diversos elaboradors de productes del porc, el grup Parrillu’s i giraren una completa visita al nucli antic de La Llacuna del qual varen destacar “la neteja, la qualitat de construcció i el respecte al patrimoni arquitectònic de la vila llacunenca” en opinió dels visitants.

Tot i que la climatologia no va permetre gaudir de tots els equipaments turístics de La Llacuna, el grup es va mostrar molt satisfet “del nivell general de la qualitat turística dels professionals llacunencs”. Per a la majoria de components del grup aquesta era la seva primera visita a La Llacuna “però no serà la última” varen dir.