Un grup d’alumnes del Badia i Margarit cantaran al “Com sona l’ESO” a Amposta
U

8 de maig de 2018

Després de la inoblidable experiència de l’any passat, aquest dimecres 9 de maig un grup de 17 alumnes i 2 professors tornem a marxar al Com Sona l’ESO. Enguany marxem a Amposta i fa mesos que estem impregnats de Max Planck i de la resta de personatges, però sobretot, de Medusa, la supermalvada… Tot i que no serem spoilers i no us en descobrirem resabans d’hora.

Per als qui vulgueu anar fent boca podeu mirar el tràiler, on hi podeu trobar alumnes CSE del BiM, a l’edició d’Altea.

I els nostàlgics, o els que encara no sabeu què és aquesta excepcional i única experiència, podeu tornar a llegir l’article de l’any passat i reviure el concert.

Si és com el curs passat, el concert el podreu visualitzar en directe des del web del CSE, aquest divendres 11 de maig a les 22h. Si alguna família i alumne (encara que no sigui participant del CSE d’engunay) vol veure el concert en directe, sapigueu que ens trobareu a Amposta i que és recomanable arribar amb temps per aparcar i agafar cadira. L’experiència, val molt la pena.

I res, només dir-vos que el CSE no deixa temps per actualitzar la pàgina web, però com que una imatge val més que mil paraules, anireu trobant fotografies actualitzades clicant damunt d’aquesta imatge o al nostre Twitter @InstitutBiM

Gaudiu-lo! Tots hi tenim un lloc: alumnes participants, pares amb fills dalt de l’escenari, alumnes que ja el coneixen perquè el van viure el curs passat, professors acompanyants, professors dels alumnes que tant han treballat per preparar aquesta obra conjunta amb 1500 companys més, alumnes que el curs que ve hi volen anar… Molt BON COM SONA L’ESO 2018 a tothom, i és que com molt bé diu la seva cançó, ÉS UN SENTIMENT QUE ES PORTA DINS DEL COR!

Mariona, Anna, Judit, Lena, Iris, Ivet, Natàlia, Milena, Carla, Noelia, Clàudia, Ona, Marc, Joan, Arnau, Roger, Oriol, Pepe i Judit. 

Alumnes i professors participants al CSE 2018

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta