Un compte de Twitter retransmet l’estada de Ferran d’Antequera a Igualada fa 600 anys
U

Ferran d'Antequera - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
18 de març de 2016

Ferran d'Antequera - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

El compte de Twitter @igualada1416 retransmet aquests dies l’estada del rei Ferran d’Antequera a Igualada el 1416. “De moment està molt malalt, però encara tenim fe en la seva recuperació”, ha explicat a VeuAnoia.cat. El testimoni de l’època explicava dijous: “Sembla que la cosa va a pitjor: el rei no pot contenir res del que menja. Han fet cridar a l’infant Alfons per a que vingui a Igualada”. I aquest divendres: “Això ja comença a ser preocupant. El seguici del rei no ha deixat de passar per la taverna però, sense dir-ho, tothom pensa en el pitjor”.

Aquells qui vulguin avançar-se i saber el final de la història només cal que consultin la corresponent entrada de la Viquipèdia.

Igualada 1416 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Imatge de perfil d’@Igualada1416

Igualada 1416 va arrencar explicant que “Nostresenyor (o el mateix Dimoni)” li havia “posat a les mans un aparell” que li deixava “enviar missatges al futur”. “Tot ha passat fa uns instants, a mitjanit del 5 al 6 de març de 1416. Algú ha deixat un paquet a la meva taverna embolicat amb draps”, continuava: “A dins, una capseta de vidre d’un altre món on apareixen lletres només tocar-la. L’acompanyava una nota no menys enigmàtica: ‘El que escriguin aquí els teus dits ho llegiran els que encara no han nascut. Explica’ls el que vegin els teus ulls'”.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?