Un brot en una residència de Capellades ja ha provocat la mort de 6 persones amb coronavirus

6451

La situació d’epidèmia provocada pel Coronavirus COVID-19 ha arribat a la Fundació Privada Consorts Guasch de Capellades, on ja hi han mort 6 residents amb coronavirus. Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Capellades en un comunicat fet públic a la seva web. En aquest, expliquen que “des de la Presidència del Patronat i la Direcció del centre, sempre en coordinació amb Salut Pública de Catalunya, s’ha habilitat la primera planta per confinar les persones afectades i continuar fent el control mèdic intensiu. El CAP Capellades fa un control continu i un seguiment de totes les afectacions de la Residència, junt amb la infermera del centre.

En el comunicat també s’explica que “els usuaris de centre de dia ja es van enviar a casa seva a l’inici de les mesures de prevenció del coronavirus i es van prohibir les visites de familiars de les persones internes”. A més, afegeixen, “cada dia es comunica amb tots els familiars dels interns per informar-los del seu estat de salut”.

En el comunicat també expressen “el condol del Patronat i dels professionals de la Residència als familiars de les 6 persones que han perdut la vida”.