Últim partit de lliga del waterpolo Igualada amb sabor amarg
Ú

5 de juny de 2017

El passat dissabte 3 de Juny els waterpolistes igualadins de la categoria absoluta masculina van jugar l’últim partit de la temporada contra l’equip del Banyoles amb un resultat final de 9-10 a favor de l’equip visitant.

Va ser un partit amb moltes incidències que d’es d’un primer moment, va anar molt ajustat entre els dos equips. Els Igualadins van jugar amb constància però van ser poc encertats a l’hora de xutar cara la porteria. A partir del segon quart, les decisions arbitrals van ser poc favorables per l’equip local i tot lo contrari pels visitants provocant importants canvis en el marcador. Es va treure una targeta vermella a A.Torres i una altre a X.Palomo.

Durant el tercer i quart període, els arbitres seguien permetent el joc dur cosa que els va afavorir al Banyoles per la seva manera de jugar dintre de l’aigua. Desprès de l’esforç i els nervis, la victòria va ser per l’equip visitant.

Acomiadem al jugador M.Espinagosa com a jugador de Waterpolo del Club Natació Igualada, gràcies “Tito”.

Parcials : 5-4, 2-3, 1-2, 1-1

Alineació Aigualits: M.Espinagosa(Porter), E.Noguera (1), A.Torras (1), J.Burgues (2), R.Calaf (1), J.Soler, J.Martínez (3), T.Mallofré (1), D.Sànchez, M.Badia, Q.Vilarrubias, D.Pelejà, X.Palomo i com a entrenador D.Ramis.