UEA Inquieta conversarà amb Anna Mercadé

210
Anna Mercadé
Foto de perfil d’@anna_mercade

El proper dia 8 d’abril UEA Inquieta ha convidat al cicle “Converses inquetes amb…” Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i un referent de la promoció i la formació del talent femení. La jornada també servirà per presentar la comissió UEA Inquieta de la Unió Empresarial de l’Anoia que neix amb la voluntat de donar visibilitat i posicionar la dona empresària, directiva i/o professional en l’entorn econòmic, dotant-la d’eines per a la millora professional i personal i promovent el creixement i desenvolupament de la dona dins la nostra societat.

logo UEA Inquieta - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catDesprés de la presentació, Anna Mercadé farà la ponència “Dona i empresa al segle XXI”, a la qual seguirà un dinar networking a peu dret, amb la intenció d’ampliar la xarxa de contactes dels assistents.

La trobada serà al Restaurant Sesoliveres d’Igualada, les inscripcions es poden fer al web de la UEA, i per obtenir més informació, ueainquieta@uea.cat.