Els turisme rural de l’Alta Anoia penjarà el cartell de “complet” per Cap d’Any
E

23 de desembre de 2017
La casa rural de Cal Barrusca, als Prats de Rei.

Bona previsió d’ocupació als allotjaments de l’Alta Anoia per aquestes festes nadalenques que ronda el 80% durant les festes de Nadal i Reis, i el 100% el cap de setmana de Cap d’Any. Es tracta de xifres similars a les de l’any passat i amb reserves fetes des de fa setmanes o mesos.

El perfil dels clients d’aquests dies continua sent majoritàriament de la primera i la segona corona de Barcelona que busca intimitat per estar amb la família o la colla d’amics, sense haver de fer llargs desplaçaments. Tots ells han trobat en les cases rurals una bona solució per poder reunir-se i celebrar les festes a un allotjament equipat i amb unes bones condicions.

Durant la seva estada, els visitants de l’Alta Anoia aprofita la seva estada per fer visites de mig dia , interessant-se, sobretot, per conèixer la Torre de la Manresana d’Els Prats de Rei, el Mercat de Calaf, el Castell de Boixadors a Sant Pere Sallavinera, el Gorg de Nafre de Copons, el Memorial de l’Exèrcit Popular de Pujalt, el Parc Eòlic de Rubió o bé el romànic de Castellfollit de Riubregós, entre d’altres.

Els visitants i turistes valoren especialment la bona acollida rebuda i els recursos naturals i patrimonials que ofereix el territori, a més de la seva restauració basada en productes de proximitat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta