Mireia Duran, presidenta del Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia s’ha reunit amb
Ramon Lluís Lletjos, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca
i Alimentació a la Catalunya Central i Raquel Sánchez, Cap de l’Oficina Comarcal del
Departament d’Agricultura a l’Anoia, a Pujalt. En la seva trobada, Mireia Duran ha exposat
les propostes que té el Consorci per tal de dinamitzar el sector agroalimentari dels pobles de l’ Alta Anoia basades en la consolidarització d’una xarxa de productes autòctons, com el cigronet o els embotits, el foment de les relacions comercials entre les diferents empreses del territori i la potenciació del treball cooperatiu pel que fa a la creació de producte gastronòmic des d’un punt de vista turístic.
De la seva banda, Lletjos ha explicat que una de les línies prioritàries del Departament és el foment i promoció dels productes alimentaris de proximitat, l’agricultura ecològica, i la transformació de producte per donar-li valor afegit. Les dues parts, Departament d’Agricultura i Consorci, s’han compromès a seguir treballant plegats amb l’ objectiu de potenciar els productes agroalimentaris de l’ Alta Anoia tot vetllant per la motivació i il·lusió dels joves agricultors del territori.