Triplet de victòries de Joan Masip al Campionat de Catalunya
T

13 de juny de 2022
El palista d’Igualada Joan Masip Navarro ha estat el clar i gran protagonista del Campionat de Catalunya absolut de tennis de taula que s’ha celebrat a Bàscara aquest cap de setmana. Masip ho ha guanyat tot. Ha estat el campió individual, el campió en dobles masculins fent parella amb Arnau Pons i el campió en dobles mixtes juntament amb Mariona Munné. I a més ha ha conquerit el títol per equips amb l’ASISA Borges Vall. Poker de títols per a Masip que d’aquesta manera arrodoneix una temporada increíble amb el seu club. A més, ara anirà als Jocs del Mediterrani i posteriorment al Campionat d’Europa absolut.
En la prova absoluta masculina, Joan Masip ha superat el jugador de Palafrugell Norbert Tauler (CER L’Escala) en la final. Tauler ha disposat de dues pilotes de partit per aixecar el trofeu de campió però Masip va acabar remuntant. La tercera posició ha estat per al maresmenc Xavi Peral i el palista del CN Mataró Yordi Jason Ramos.
En dobles masculins la victòria ha estat fent parella amb Arnau Pons, que han superat a Raul Porta i Yordi Jason Ramos; i en dobles mixtes l’igualadí s’ha emportat el títol català juntament amb Mariona Munné, que en la final han superat a Sílvia Coll Solà i Pau Lloret.
Finalment, en la competició per equips, l’ASISA Borges Vall, del qual Joan Masip forma part, han estat els campions de Catalunya en la categoria absoluta en superar el CETT Esparreguera (3-0).
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?