Tres victòries de sis possibles pels diferents equips de pàdel Subaru
T

26 de febrer de 2018

Lliga PadelCat 3a Masculí

Derrota a casa per 1-2 davant de C.T. Vilafranca.

En aquesta segona fase al haver quedat dins el grup A, toca patir i aprendre. El puntet guanyat, el va sumar la nova parella Jordi Giralt i David Pérez, uns dels reforços d’hivern.

M. Pino/Marc Rabell van caure 1-6, 2-6 amb Carlos Jiménez/Matías Ferran, David Pérez/Jordi Giralt va empatar guanyant 6-2, 6-1, però David Mestres/Pol Palmés van cedir en el decisiu per un renyit 3-6, 5-7 davant David Álvarez/Lluís Ferrer.

Lliga Pàdel +45 Oxford

Els de ‘Oxford’ segueixen trepitjant fort i han començat la segona volta de la millor manera possible. Victoria per 3-0 vs el Tot Pàdel. Tot i el resultat les coses no van ser gens fàcils per els nostres, ja que els enfrontaments van anar molt ajustats i en molts moments van perillar els 3 punts.

Isidre Marimon/Albert Homs van sumar en un dramàtic partit de 7-5, 6-7, 7-5 amb Micky Martínez/Andreu Moreno, Jordi Carol/Lluís Fernández tampoc ho van tenir fàcil guanyant 6-3, 7-6 amb Llorenç Pellicer/Cresen Casals i finalment Jordi Homs/Josep Ferrer va necessitar del tercer set guanyant 4-6, 6-3, 6-3 davant Dani Ariza/Octavi Lupon.

Lliga Pàdel +45 Cambridge

Victoria també de Cambridge a Manresa davant el CUBE en aquest cas per 1-2. Bon resultat que també fa encarar la segona volta amb tranquil·litat.

Gran victòria de Jaume Grané/Xavi Linares davant Artur Garrosset/Valentí Sanclimens per 6-4, 7-6, Jordi De Belza/J.J. Penedès no van tenir problemes per guanyar en dos sets davant Isra/Toni Martínez. Joan Corcelles/Jordi Ferrer en canvi no van poder sumar el tercer punt caient 3-6, 4-6 davant Pere Hernández/Alfons Ruíz.

Lliga PadelCat 2a Femení 

Nova victòria de prestigi de les nostres noies Subaru per 2-1 vs el CT Can Bonastre.

L’equip va agafant el pols a la categoria i els resultats comencen a venir. Molt bons partits demostrant que podem aconseguir fites mes importants.

Gloria Santamaria/Marta Hidalgo van resoldre el primer punt desprès d’un renyit partit de 5-7, 6-1, 6-4 amb Fanny Blanquez/Eleonora Collich, Mònica Òdena/Xussi Muñoz van caure en 3 seta davant Montse Fernando/Montse Ferrer i finalment unes sòlides Alba Sanou/Clara Escudé van donar el punt decisiu guanyant per un doble 6-4 a Carmen Vilches/Alicia Alamillos.

PadelCat 3a Femení 

Derrota per 1-2 a casa vs Pàdel Cervelló. Gran puntet assolit per la parella 3 en una Lliga amb molt de nivell.

Sònia Diaz/Irene Gil van caure en dos set davant Marta i Cristina Paco, Rosa Mas/Mar Piqué van sumar un gran punt guanyant 6-3, 7-5 a Manoli Coronado/Alejandra Rodríguez però finalment el partit decisiu es va decantar per les de Cervelló ja Joana Dalmases Imma Llopart no van poder sumar caient en dos sets davant Aina Tost/Susanna Carbonell.

PadelCat 4a Femení 

Les noies Subaru de 4a segueixen amb el seu rodatge. Encara que amb una derrota per 0-3 a casa davant l’Indoor Gavà. Costa jugar en una categoria que suposadament es d’iniciació i alguns equips sembla que no ho tenen clar.

Rocío Estrella/Elia Barco van caure en dos sets davant Mercè Colom/Carolina Boix, Mònica Balcells/Gemma Basols van tenir la mateixa sort caient amb Montse Carvajales/Mercè Pont i finalment Lyz Miró/Jud Tarazaga també van caure en dos enfront Cristina Aurin/Marian Carcel

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta