16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Tres noves empreses s’instal·laran al sector comercial de la carretera de La Pobla
T

Els Serveis Tècnics Municipals han confirmat aquest divendres la instal·lació de tres nous operadors en el sector de la carretera de La Pobla, on està ubicat Mercadona. Són Action, una multinacional belga dedicada a la venda de productes de moda, calçat i complements per a la llar; Kentucky Fried Chicken (KFC), la coneguda cadena de menjar ràpid especialitzada en pollastre fregit; i un tercer operador que podrem anunciar en els pròxims dies.

Les obres per a la instal·lació d’aquests tres operadors ja ha començat i des d’Urbanisme expliquen que tenen un període d’execució de sis mesos. Per tant, diuen, han d’estar finalitzades abans de Nadal.

Amb aquesta actuació, expliquen els tècnics municipals, aquest sector ubicat a l’entrada del municipi, quedarà endreçat i pràcticament acabat.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca