Tres cotxes cremats i 35 més amb les rodes punxades a Vilanova del Camí
T

25 de desembre de 2017
Foto: Carlos Gómez i Francesc Viera.

Aquest dilluns al matí han aparegut al carrer Zorilla, al barri de La Pau de Vilanova del Camí, tres cotxes cremats. L’alarma l’ha donat un veí de la zona quan faltaven 10 minuts per a les  8 h, per tant, els fets s’han comès quan ja era de dia.

Fins els llocs dels fets s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers que han sufragat el foc que encara cremava els vehicles i que també ha causat desperfectes en façanes i via pública.  Fins el lloc dels fets també s’hi ha desplaçat la Policia Local i els Mossos d’Esquadra que  han iniciat una investigació conjunta per esclarir els fets.

A la mateixa zona, concretament als carrers Frai Juníper Serra, Goya i carretera de La Pobla s’han localitzat també 35 vehicles amb les rodes punxades, alguns dels quals estaven estacionats en un pàrquing comunitari privat. La regidora de Seguretat, Imma González, ha explicat al Vilanova Informació, que l’onada de fets delictius van més enllà i també s’han registrat robatoris en dos establiments regentats per paquistanesos, un al barri La Pau i un altre a Santa Llúcia, on “una colla de joves s’han emportat begudes alcohòliques”.

González explica que una persona els hauria pogut veure fugir en un cotxe petit negre. Podria tractar-se, explica la regidora, d’un vehicle robat al barri de La Pau aquest mateix matí i que també investiguen els Mossos d’Esquadra.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?