Tous suspèn la Festa Major davant l’agreujament de la situació sanitària

0
580

Sant Martí de Tous no podrà celebrar enguany la Festa Major, prevista pels caps de setmana del 7, 8 i 14 i 15 de novembre. L’Ajuntament i la Comissió 50Tous, organitzadora de la Festa Major, han pres la decisió de suspendre-la davant l’agreujament de la situació sanitària a Catalunya degut a la pandèmia de la Covid-19 i les mesures de restricció anunciades pel departament de Salut.

El primer tinent d’alcaldia i regidor de Cultura i Festes, Pau Mir, explica que “tot i que encara queden uns dies per la Festa Major de Tous, totes les informacions ens indiquen que les restriccions s’allargaran i la prioritat és aturar els contagis”. Així doncs, s’anul·la el programa de Festa Major i els actes populars com el Ball de Faixes, les Sardanes i el correfoc queden suspesos, un fet gairebé inèdit que reflecteix la excepcionalitat del moment actual.

El consistori touenc i la Comissió 50Tous deixen la porta oberta a reprogramar alguns dels espectacles i actes culturals previstos quan la situació sanitària sigui més favorable.

Compartir