Tous celebra la Festa Major d’Estiu aquest cap de setmana
T

1 de setembre de 2022

Un any més, des de l’Ajuntament s’ha organitzat la petita de les festes majors de Tous. Els dies 2, 3 i 4 de setembre, el poble s’omplirà de diferents actes variats i populars pensades per a tots els públics, amb motiu de la Festa Major d’Estiu.

El divendres, encetaran la nova edició de la FME 2022, el torneig de Futbol-7, organitzat per la UE Tous, i el mític sopar popular, amb amanida, brasa, aigua, vi, gasosa i gelat, de la mà del Xiri. Els dos actes es faran a la zona esportiva del poble, reformada i plenament renovada recentment, i estaran oberts a tothom.

Dissabte, Tous es despertarà amb una matinal de jocs infantils amb una gimcana adreçada a infants d’entre 3 i 6 anys pel centre del poble, de la mà de l’Associació de Veïns del Serral. També es representarà l’obra de teatre i dansa “Blink Màgic” a la Casa del Teatre Nu i se celebrarà el ‘Tous Got Talent’ per a infants de 6 a 14 anys amb un sorteig d’un DRON. Al migdia els Amics de Tous inauguren l’exposició “20 anys d’Amics”. Al vespre vitast de vins de Mas Vicenç, tapes delicioses i bona música de la mà de Mar Expósito, a càrrec de la Comissió de l’Agermanament. I a la nit, una nova edició del cicle Tous Sons d’Estiu amb un doble concert a càrrec del grup de percussió “Maracumbé” i de músiques urbanes amb diferents artistes locals i diferents estils.

El diumenge sortirà de la plaça de Fàtima una passejada botànica a càrrec de Mercè Cartanyà i a mig matí se celebrarà el campionat de ping-pong obert a tothom. Al migdia  es farà la Trobada fillolenca i a la tarda el trofeu de FME de futbol amb el derbi entre la UE Tous i els veïns i amics de la UE Jorba. Finalment, la fi de festa i de la temporada de la piscina.

Tots els actes de la Festa Major d’Estiu 2022 de Tous estan organitzats per l’Ajuntament la comissió 50tous i l’Associació de Veïns del Serral, en col·laboració amb colles i entitats del municipi. El consistori recorda el seu compromís amb la cultura i la festa segura.

Per a algunes activitats, cal inscripció o reserva prèvia, com en el cas dels campionats esportius, el sopar popular o la trobada fillolenca.

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 2

17:30 al Camp de Futbol Campionat de Futbol 7 de tarda-vespre

21:30 a la Pista Poliesportiva Sopar popular de FME

DISSABTE 3

10:00 a la Plaça 1 d’octubre Gimcana Petita

11:00 a la Casa del Teatre Nu Blink Màgic

11:00 a la Plaça 1 d’octubre Tous Got Talent

12:00 a la Sala Camil Riba 20 anys d’Amics de Tous

19:30 a la Plaça 1 d’octubre Vitast de Tous, amb tapes casolanes i música en directe

22:00 a l’Espai Llegendes Cicle Tous Sons d’estiu “Maracumbé” i “Músiques Urbanes”

 DIUMENGE 4

9:30 a la Plaça de Fàtima Passejada botànica

10:30 a la Plaça 1 d’octubre Campionat de ping-pong

11:00 i 12:30  a la Casa del Teatre Nu Blink Màgic

14:00 a Fillol Trobada fillolenca

17:00 al Camp de Futbol Trofeu de FME, amb el derbi entre UE Tous – UE Jorba

19:00 Piscina municipal Festa de cloenda

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta