17.2 C
Igualada
Dimarts, maig 11, 2021

Tot preparat per l’inici de la Festa Major de Montmaneu

Des de demà dijous i fins el proper dilluns Montmaneu celebrarà la seva Festa Major. Entre totes les activitats que es faran, n’hi ha d’infantils, esportives, musicals o espectacles teatrals. Gran varietat d’actes perquè tots els veïns puguin gaudir d’aquests cinc dies de Festa Major. Aquest és el programa d’actes complet:

Dijous, 30 d’agost
19:30 h Engalanament de la Plaça Major i encesa de la traca per l’hereuet i la pubilleta que anunciarà l’inici de la festa.

20:00 h Gran i divertit pregó d’inici de la Festa Major a càrrec del grup d’animació Les Trencasons de Montmaneu, amb el show “Se’ns casa la iaia”.

21:00 h Actuació del famós Quartet del programa “Oh Happy Day”, els TNT que ens presentaran el seu magnífic show.

Divendres, 31 d’agost

18:30 h Partit de Futbol Sala entre els equips F.C. MONTMANEU – FSPORT IGUALADA disputant-se el trofeu Festa Major de Montmaneu 2018.

21:00 h Tradicional Sopar Popular a la Plaça Major. Pel sopar popular cal recollir el tiquet a l’Ajuntament abans del dia 28 d’agost, el preu és de 5 €. A continuació presentació de l’hereuet i la pubilleta i del pregoner/a de la Festa Major.

24:00 h Actuació del reconegut humorista Jordi LP a la Plaça Major.

Dissabte, 1 de setembre

8:30 h Repic de campanes.

9:00 h Caminada i Pedalada Popular a la Font de La Panadella. En arribar esmorzar per a tothom.

11:00 h Futbol i Tennis Taula a la Pista Poliesportiva. A la mateixa hora i fins a les 19:00 h Inflables i jocs per la mainada a la Pista Poliesportiva.

17:30 h Magia, humor i ventrilogia amb el famós Mag Selvin a l’escenari de la Plaça Major.

20:30 h “Escala en Hi-Fi” a la Plaça Major. Com cada any els veïns i veïnes, ens mostraran el seu talent.

24:00 h Lluït ball de nit amb l’Orquestra Liberty.

Diumenge, 2 de setembre

10:30 h Cercavila per tot el poble amb els Gegants, Capgrossos i Grallers de Verdú, acompanyats també pels Capgrossos de Montmaneu.

12:30 h Missa Solemne amb l’acompanyament musical de l’Orquestra Rosaleda.

13:00 h Sardanes a la Plaça Major amb l’Orquestra Rosaleda.

18:30 h Concert de Festa Major a la Plaça Major amb l’Orquestra Rosaleda i tot seguit Ball de gala amb la mateixa orquestra.

Dilluns, 3 de setembre

12:00 h Missa de difunts a la Capella de la Mare de Déu de la Creu.

13:00 h Vermut de Festa Major.

14:00 h Paella Popular, caldrà apuntar-se prèviament a l’Ajuntament fins el dia 28 d’agost. Preu 10 €.

16:00 h Bingo

17:30 h Jocs de carrer pels més petits i no tant petits: curses de sacs, trencar l’olla, tirar la corda… Seguidament xocolatada per tothom.

20:00 h Havaneres amb el reconegut grup participant a la Cantada d’Havaneres de Palafrugell “Port Bo”. Acompanyat del corresponent rom cremat.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Enquesta: creus que es repetiran eleccions al Parlament de Catalunya?

Després de les eleccions del 14 de febrer semblava que l'únic camí possible era un pacte entre Esquerra i Junts per formar govern. Tot...

Masquefa aprova dues línies de subvencions per als comerços i serveis

Amb l’objectiu de pal·liar i actuar davant les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, i amb l’objectiu de reactivar l’activitat...

Els Hostalets estrena una nova màquina escombradora

Els Hostalets de Pierola ja disposa d’una nova màquina escombradora està capacitada per desplaçar-se a una velocitat raonable entre nucli i urbanitzacions, reduint el...

Vilanova obre un nou procés de pressupostos participatius

La regidoria de Participació Ciutadana de Vilanova del Camí ha encetat aquest dilluns un nou procés participatiu per decidir el destí de 55.000 €...

El govern del Consell Comarcal i el comitè d’empresa arriben a un acord

Acord entre el govern del Consell Comarcal de l’Anoia i el comitè d’empresa. I ho fa unes setmanes després que els treballadors denunciessin "poca...
Compartir