Tot a punt per una edició de la Botiga al Carrer d’Igualada amb moltes mesures de seguretat

0
701

Aquest dissabte es celebrarà la 48a Botiga al Carrer organitzada per Igualada Comerç. Aquesta és una cita molt important pel comerç de la ciutat, que amb aquesta tradicional activitat tancarà simbòlicament el període de les rebaixes d’estiu. Com sempre, a principi del mes de setembre, l’entitat igualadina marca el començament del curs comercial amb aquesta popular promoció.

Aquesta edició és molt especial pel que ha suposat, i suposa el COVID19. L’organització ha estat treballant intensament en poder adaptar l’esdeveniment a la normativa sanitària i garantir totes les mesures de seguretat tant pels comerciants com pels visitants. És per això que s’ha elaborat un protocol que ha estat consensuat amb protecció civil. Aquest inclourà personal de Protecció Civil, Creu Roja i de la mateixa organització per assegurar i facilitar el compliment d’aquest Pla d’Actuació.

Es controlaran durant tota la jornada les cues i el trànsit dels visitants per evitar aglomeracions. Les parades estaran disposades amb una separació de cinc metres entre carpa i carpa i a tot el passeig a on es celebra la Botiga al Carrer hi haurà adhesius a terra recordant de mantenir les distàncies. A més, hi haurà una entrada a cada cap de carrer, on es dispensarà gel hidroalcohòlic i hi haurà senyalització informativa. Es controlarà els aforaments i en cas de detectar un augment es privarà de deixar entrar més gent al perímetre fins que es vagi reduint.

EXPOSITORS: L’organització lliurarà a tots els expositors un pack amb alcohol hidroalcohòlic, mascaretes pels empleats i cartells Informatius per poder penjar per informar als visitants. A més es lliurarà un document informatiu dels protocols a seguir i actuar per a les persones que estan de cara al públic. Hi haurà 4 mòduls de lavabos mòbils a disposició dels visitants i comerciants, distribuïts en la zona de la Botiga al Carrer que seran netejats durant tot el dia per personal de neteja.

Per altra banda, cada quart d’hora s’informarà per la megafonia instal·lada amb motiu de la Botiga al Carrer de les mesures que han de tenir els visitants (portar mascareta, mantenir les distàncies de seguretat, evitar aglomeracions i rentar-se les mans). S’informarà als ciutadans, sobre el protocol i de les mesures a prendre si es vol visitar la Botiga al Carrer, pels principals mitjans de comunicació d’Igualada. Tot i que la Botiga al Carrer es centra en el Passeig Verdaguer (entre carrer Sant Josep i Santa Caterina) hi haurà algunes botigues que participaran sortint davant del seu establiment. També està previst que es converteixin en peatonals els carrers d’Òdena i de l’Argent.

Activitats
Regals i sortejos per les compres fetes a les parades de la Botiga al Carrer situades al Ps. Verdaguer. Hi haurà un Punt d’Informació d’Igualada Comerç situat al Ps. Verdaguer. Durant tot el dia IGUALADA COMERÇ

També es farà en directe des d’Igualda el programa de Flaixbac El Vermut de Llucià Ferrer. Serà al Restaurant el Crostó – Sant Magí, 58 de 12 a 14 h. Cal tenir reserva per assistir-hi.

Hi haurà un punt de donació de sang al Ps. Verdaguer – c/ Santa Caterina (Bus). de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.. Apunta’t a: donarsang.gencat.cat.  Es podran veure els Gegants de Fusta, activitat per a tota la família. Parada al Ps. Verdaguer entre carrer Òdena i carrer Sant Josep i durant tot el dia.

I finalalment, a la Llibreria Llegim…?, exposició “PAPERS CREMATS”, d’ARTcàngel Briel Poch.

Igualada Comerç anima als ciutadans a participar de la Botiga al Carrer mantenint les mesures de seguretat i sobretot comprant. El comerç està fent un important esforç i necessita del suport i compromís dels conciutadans.

Compartir