Tot a punt per a la desfilada Fashion Conca

0
47

Aquesta setmana Vilanova Comerç ultima els preparatius per a la primera edició de la Fashion Conca. Més d’una trentena d’establiments de moda, complements, perruqueria i maquillatge, participaran en una desfilada singular que tindrà lloc al Centre d’Innovació el dissabte 19 de novembre, a les sis de la tarda. Les persones que faran de models s’han estat emprovant la roba aquests dies i avui faran una primera simulació perquè tot estigui a punt per al dissabte.

Leo Garcia, dinamitzadora de Vilanova Comerç ens recordava que les entrades es poden adquirir al preu de 3 € a l’Asfalt, la botiga de roba Women, Noelia Andino, Lorena estilista, Dadisseny i Silvia Giralt. També es poden reservar per WhatsApp al número 608 11 19 99.
Com assegura Leo Garcia la venda d’entrades va força bé de moment, però els agradaria esgotar-les totes, perquè hi estan posant molta il·lusió i esforç. Els beneficis revertiran en el comerç local.

L’esdeveniment, una idea original de Lorena Bonilla i Alba Pérez, ha aconseguit sumar també la col·laboració d’una vintena més d’establiments que col·laboraran en el càtering, la decoració, l’amenització, la promoció i publicitat de l’acte, i la seva presentació.
Alba Pérez, de l’empresa Dadisseny i l’estilista Lorena Bonilla no poden amagar la seva satisfacció davant l’interès que ha generat aquest esdeveniment entre els comerços de Vilanova del Camí, Igualada i Santa Margarida de Montbui.

Compartir