La Torre de Claramunt acollirà la 3a Trobada de Colles de Falcons de l’Anoia

28

El municipi de La Torre de Claramunt es prepara per acollir la III Trobada de Colles de Falcons de l’Anoia el pròxim dissabte dia 16 de setembre. Concretament, les colles que hi assistiran són: els Falcons de Vallbona d’Anoia, els Falcons de Piera, els Falcons de Vilanova d’Espoia i els Falcons de Capellades.

Els carrers del poble s’ompliran de gom a gom de camises blanques i faixes de colors, i és que la jornada preveu acollir a uns tres-cents falconers amb les seves famílies i acompanyants.

L’arribada serà a les sis de la tarda, quan faran una cercavila des de la carretera BV-2134 fins al davant del Centre Cívic Sant Joan Baptista, on soparan a la fresca. La trobada també comptarà amb els gegants de Vilanova d’Espoia i a mitjanit hi haurà actuació musical a càrrec de Prepe’s Band.

La Trobada està organitzada pels Falcons de Vilanova d’Espoia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt. Ambdues entitats encoratgen a tothom a participar i a sortir al carrer en cercavila per acompanyar a les colles falconeres de la comarca.