22.5 C
Igualada
Dimecres, setembre 22, 2021

Tornen el Festivals Alta Segarra amb un concert a Castellfollit

La tercera edició dels Festivals Alta Segarra se celebrarà entre el 13 i el 28 de juliol. A Santa Maria del Priorat, a Castellfollit de Riubregós, s’hi celebraran els concerts d’Andrea Motis i Joan Chamoroo, el divendres 13 de juliol, i de Maria Arnal i Marcel Bagés, l’endemà dia 14.

L’espai de Veciana que prendrà protagonisme serà l’exterior del Casal de Pareres on tindran lloc el concerts de Tossudament Llach i La Folie, els dies 20 i 21 de juliol. L’espai escollit de Calaf, les Eres d’en Tardà, permetrà gaudir de Xarim Aresté i Els Amics de les Arts, els dies 27 i 28 de juliol, amb unes vistes privilegiades del campanar i el castell. El festival s’inicia avui i demà amb concerts a Santa Maria del Priorat, a Castellfollit de Riubregós, amb Andrea Motis, i Maria Arnal amb Marcel Bagés.

Els Festivals de l’Alta Segarra són la continuació de l’esdeveniment cultural “Teatre, Música i Dansa a l’Alta Segarra” que des de fa tres anys es presenten amb un nou format per tal de consolidar una oferta musical d’estiu a la Catalunya interior. Organitzats per Àgora Alta Segarra, compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Calaf i els consistoris i associacions on tenen llocs els concerts.

Durant la primera edició, l’any 2016, els concerts van tenir lloc a Calaf i Calonge de Segarra. En la segona edició, el passat 2017, la programació va créixer i es van dur a terme un total de sis concerts a Calaf, Els Prats de Rei i Sant Martí Sesgueioles. I és que una de les característiques principals d’aquest festival estiuenc és que els concerts tenen lloc en diferents espais emblemàtics o històrics de l’Alta Segarra.

En cada edició s’alternen aquests espais amb la voluntat que diferents indrets dels pobles del territori puguin, mitjançaAnt la cultura i la música, donar-se a conèixer i prendre valor entre nous visitants. És un element més de cohesió de la prestesa comarca de l’Alta Segarra que reforça els vincles entre els pobles, el treball en xarxa entre les associacions del territori.

En paral·lel a la proposta musical, cada un dels concerts es marida amb un tast gastronòmic amb productes de Km0 de primera qualitat.
Aquesta conjunció crea una oferta cultural i gastronòmica que se suma a l’atractiu del paisatge i de la història del territori per acabar conformant una interessant oferta per a les més de 60 cases rurals de la comarca, augmentant així l’atractiu per a visitar-les.

Programa
CASTELLFOLLIT DE RIUBREGÓS – SANTA MARIA DEL PRIORAT
13 de juliol – 22.30h
Andrea Motis
14 de juliol – 22.30h
Maria Arnal i Marcel Bagés

VECIANA – PARERES (Exterior del Casal La Salle)
20 de juliol – 22.30h
Tossudament Llach amb la Simfònica de Cobla i Corda, Beth Rodergas i Elena Gadel
21 de juliol – 22.30h
La Folie

CALAF – LES ERES D’EN TARDA
27 de juliol – 22.30h
Xarim Aresté
28 de juliol – 22.30h
Els Amics de les Arts
Les entrades per als sis concerts de la tercera edició dels Festivals Alta Segarra es poden comprar a través del portal www.tictactiquet.com.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El Naturveg desafia la pluja i presenta les novetats del món del veganisme

El passat dissabte, l’avinguda Països Catalans de les Comes va acollir una nova edició del festival de referència del veganisme a la nostra comarca. Una...

Òmnium Anoia homenatja a l’il·lustre calafí Alexandre de Riquer

Coincidint amb l’Any Riquer impulsat per la Generalitat de Catalunya, Òmnium Anoia ha organitzat per demà dijous 23 de setembre la presentació del llibre...

Capellades torna a tenir cinema

L’Ajuntament de Capellades ha signat un conveni de col·laboració amb La Societat La Lliga per poder tornar a gaudir d’una programació estable de cinema. D’aquesta...

Finalitzen les obres d’adequació de les antigues escoles de l’Espelt

L’Ajuntament d’Òdena va acabar aquest mes d’agost les obres d’adequació de les antigues escoles de l’Espelt, que han comptat amb un pressupost de 45.329,32€,...

Igualada Som-hi tornarà a aprovar els pressupostos del govern de Junts

Davant la minoria del govern de Junts, el grup municipal d’Igualada Som-hi tornarà a aprovar els pressupostos del govern municipal d'Igualada. Ho farà després...
Compartir