23.3 C
Igualada
Dissabte, maig 8, 2021

Tornen el Festivals Alta Segarra amb un concert a Castellfollit

La tercera edició dels Festivals Alta Segarra se celebrarà entre el 13 i el 28 de juliol. A Santa Maria del Priorat, a Castellfollit de Riubregós, s’hi celebraran els concerts d’Andrea Motis i Joan Chamoroo, el divendres 13 de juliol, i de Maria Arnal i Marcel Bagés, l’endemà dia 14.

L’espai de Veciana que prendrà protagonisme serà l’exterior del Casal de Pareres on tindran lloc el concerts de Tossudament Llach i La Folie, els dies 20 i 21 de juliol. L’espai escollit de Calaf, les Eres d’en Tardà, permetrà gaudir de Xarim Aresté i Els Amics de les Arts, els dies 27 i 28 de juliol, amb unes vistes privilegiades del campanar i el castell. El festival s’inicia avui i demà amb concerts a Santa Maria del Priorat, a Castellfollit de Riubregós, amb Andrea Motis, i Maria Arnal amb Marcel Bagés.

Els Festivals de l’Alta Segarra són la continuació de l’esdeveniment cultural “Teatre, Música i Dansa a l’Alta Segarra” que des de fa tres anys es presenten amb un nou format per tal de consolidar una oferta musical d’estiu a la Catalunya interior. Organitzats per Àgora Alta Segarra, compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Calaf i els consistoris i associacions on tenen llocs els concerts.

Durant la primera edició, l’any 2016, els concerts van tenir lloc a Calaf i Calonge de Segarra. En la segona edició, el passat 2017, la programació va créixer i es van dur a terme un total de sis concerts a Calaf, Els Prats de Rei i Sant Martí Sesgueioles. I és que una de les característiques principals d’aquest festival estiuenc és que els concerts tenen lloc en diferents espais emblemàtics o històrics de l’Alta Segarra.

En cada edició s’alternen aquests espais amb la voluntat que diferents indrets dels pobles del territori puguin, mitjançaAnt la cultura i la música, donar-se a conèixer i prendre valor entre nous visitants. És un element més de cohesió de la prestesa comarca de l’Alta Segarra que reforça els vincles entre els pobles, el treball en xarxa entre les associacions del territori.

En paral·lel a la proposta musical, cada un dels concerts es marida amb un tast gastronòmic amb productes de Km0 de primera qualitat.
Aquesta conjunció crea una oferta cultural i gastronòmica que se suma a l’atractiu del paisatge i de la història del territori per acabar conformant una interessant oferta per a les més de 60 cases rurals de la comarca, augmentant així l’atractiu per a visitar-les.

Programa
CASTELLFOLLIT DE RIUBREGÓS – SANTA MARIA DEL PRIORAT
13 de juliol – 22.30h
Andrea Motis
14 de juliol – 22.30h
Maria Arnal i Marcel Bagés

VECIANA – PARERES (Exterior del Casal La Salle)
20 de juliol – 22.30h
Tossudament Llach amb la Simfònica de Cobla i Corda, Beth Rodergas i Elena Gadel
21 de juliol – 22.30h
La Folie

CALAF – LES ERES D’EN TARDA
27 de juliol – 22.30h
Xarim Aresté
28 de juliol – 22.30h
Els Amics de les Arts
Les entrades per als sis concerts de la tercera edició dels Festivals Alta Segarra es poden comprar a través del portal www.tictactiquet.com.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’hort d’Àuria obre la venda al públic

La Fundació Àuria obre la venda de productes de l’hort a la ciutadania després d’obtenir la certificació de venda de proximitat per part de...

El Centre de Dia Montserrat introdueix la teràpia Snoezelen

En els darrers mesos el Centre de dia Montserrat ha introduït una nova teràpia per a les persones grans que atén, que consisteix l’aplicació...

Poble Actiu: “Ara com ara la intenció és que Poble Actiu continuï”

Pots llegir la primera part de l'entrevista clicant aquí Neus Carles i Pau Ortínez són els regidors de Poble Actiu, formació vinculada a la CUP....

Racons de l’Anoia: Castellolí

El terme municipal de Castellolí té 25,25km2 i està situat al sector de llevant de la Conca d’Òdena en una vall que excava la...

El porta a porta a Calaf començarà el 25 de maig

El 25 de maig és la data triada per l’Ajuntament de Calaf per realitzar el canvi en el model de recollida de residus. La...
Compartir