Torna el Saló de la Infància a Vilanova del Camí quatre anys després
T

19 de desembre de 2017

Vilanova del Camí recupera després d’uns anys, el Saló de la Infància, un espai on els petits i els adolescents de la casa, puguin jugar i passar-ho bé durant les vacances nadalenques. Enguany el saló es farà del 27 al 30 de desembre a Can Papasseit. L’encarregada de posar-hi el contingut serà l’empresa DiverEvent. La regidora d’Educació, Festes i Joventut, Eva Vadillo, explica que aquesta era una prioritat de l’equip de govern; poder recuperar el saló i més en aquestes dates.

Un altre dels objectius importants per a la recuperació d’aquesta activitat és donar-li una identitat particular. Segons assenyala Vadillo la idea és que sigui especial i original.

El Saló comptarà amb una mascota. Els infants la podran conèixer els dies previs a les vacances, perquè es passejarà per algunes escoles vilanovines. El dilluns dia 18 a un quart d’onze serà al pati del Pompeu Fabra; una hora després, al pati del Marta Mata, i el dimarts dia 19, de les onze a dos quarts de dotze trobarem la mascota a l’escola Joan Maragall.

DiverEvent és l’encarregada d’organitzar tot el muntatge i jocs del Saló. És una empresa dedicada a la producció i creació d’espectacles i esdeveniments i tal com ens deia el seu responsable, Sergio Velasco, és la primera vegada que organitzen un Saló. Tot i així tenen experiència de col·laborar amb altres Salons d’arreu de Catalunya.

El Saló de la Infància vilanoví ocuparà l’espai de dins de Can Papasseit, amb inflables, tallers de cuina, un espai de consoles… Pel que fa a les activitats més esportives estaran ubicades a l’exterior, a la plaça dura de Can Papasseit.

D’altra banda també s’han preparat un seguit d’activitats que començaran també el dia 27 com ara la recollida de joguines per la campanya de Creu Roja Anoia, per a la qual trobarem un estand dins el Saló. A la tarda hi haurà una exhibició canina de rescat i també la visita de la patrulla canina.

Pel que fa al dia 28 no hi haurà saló però des de la regidoria d’educació han preparat un berenar sobre les cinc de la tarda. Tot seguit és farà un espectacle de màgia amb el mag Nani que estrenarà l’espectacle Alehophop i finalment es rebrà al Patge Makalí. El divendres la unitat canina de la policia visitarà Can Papasseit juntament amb la Policia Local i el Saló també rebrà la visita de dos personatges de la Marvel: en Hulk i l’Spiderman.

Pel que fa a la mascota del Saló de la infància encara no té nom, per aquesta raó a partir d’avui a la pàgina del Facebook de DivertEvent penjaran 3 possibles noms per tal que la gent voti el que més li agradi. Després es farà un sorteig. El guanyador s’emportarà un abonament per a tots els dies que es celebra el Saló de la infància.

Recordem que el Saló de la Infància es farà els dies 27, 29 i 30. El dia 28 no hi haurà Saló, però sí activitats que seran gratuïtes a la tarda, per tal de donar un ambient molt festiu a l’arribada del Patge Makalí.

El Saló obrirà en horari de matí i tarda: de les deu a dos quarts de dues del migdia i de dos quarts de quatre a vuit del vespre. L’entrada pel Saló per només un dia costarà 2 euros, però hi haurà un abonament per a tots els dies al preu de 7 euros. Les entrades es podran adquirir a la taquilla de Can Papasseit.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta