7 C
Igualada
Divendres, gener 27, 2023

Torna el cicle de música i paraules DePellSensible, a l’adoberia de Cal Granotes

cartell_pell_sensible

Des d’aquest mes d’abril i fins al mes de desembre es durà a terme a l’Adoberia de Cal Granotes una nova edició del cicle de música i paraules DePellSensible. Enguany, el cicle tindrà una durada de nou mesos, i comptarà amb una selecció acurada de textos i autors, entre ells Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Joan Llacuna, Maria Mercè Marçal, Ovidi Montllor i Konstandinos Kavafis, entre d’altres.
Els recitals aposten per textos que desprenen una gran sensibilitat com el text pòstum El senyal de la pèrdua de Marçal, en el que aborda la seva malaltia, El Petit Príncep de Saint-Exúpery o la poesia escrita pels poetes combatents en la II Guerra Mundial sota el títol Si us pregunten per què vam morir.
En el cicle hi participaran persones de reconegut prestigi com Mercè Sampietro, Toni Sevilla, Àngels Bassas i Paul Berrondo, i també altres veus més properes com Teresa Puig, Ingrid Domingo, Arià Paco, Jordi Hervàs i Pep Farrés, entre d’altres.
Els músics que acompanyaran els diferents recitals oferiran una gran varietat de propostes: des del piano de Joan Masats, o de Guillem Martí, la guitarra de David Martínez, d’Eduard Iniesta o de Jordi Busquets i el violoncel d’Anna Comelles.
El cicle té per objectiu promoure la poesia i els seus autors, per la qual cosa els primers deu minuts del recital es dedicaran a transmetre al públic informació sobre els personatges i la seva obra; per això en aquest cicle s’ha triat diferents persones relacionades amb el món de la literatura que s’encarregaran de fer una breu introducció. Seran l’escriptora Teresa Roig, el poeta David Soler-Ortínez, els professors Marisa Vila, Jaume Farrés i Salvador Oliva, la llibretera Isabel Casas, la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs i les periodistes Francina Cirera i Marina Llansana.

Amiga Mercè, primer recital
El primer recital serà el dissabte 25 d’abril a les 20h, estarà dedicat als contes de Mercè Rodoreda i es titula Amiga Mercè, a càrrec de l’actriu Teresa Puig i l’actor Albert Corominas amb l’acompanyament al piano de Joan Masats.
La presentació de l’autora anirà a càrrec de l’escriptora Teresa Roig.
Les entrades es poden comprar anticipadament al preu de 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o a la mateixa taquilla de Cal Granotes (Baixada de la Unió, s/n), una hora abans del recital, al preu de 8 euros.

Compartir

Més notícies

Igualada incrementa un 68% en sis mesos els quilos de roba recollida de Càritas

El passat mes de juny, aprofitant el canvi de contracte de l’empresa encarregada de la recollida, l’Ajuntament va augmentar el nombre de contenidors de...

“En Joan sense por i la casa encantada”, un musical a l’Ateneu

El grup Xarxa Igualada, que forma part de La Xarxa, Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, enceta l’any amb la programació d’un...

El Mercat d’Antiguitats amplia expositors i ocuparà un tram més del Passeig

Com cada darrer diumenge de mes, aquest proper diumenge 29 de gener torna el Mercat Antiguitats i col·leccionisme en un format més ampli: s’hi incorporen més...

Últimes notícies