Toni Guix inaugura exposició aquest dijous a Igualada

75

Després d’unes setanta exposicions individuals, gairebé la meitat de les quals a Igualada, la seva ciutat natal, Toni Guix torna a exposar a la Sala Municipal d’Exposicions. Ho farà des de demà dijous fins el 10 de novembre.

La mostra se centra en temes de paisatges i marines pintats a l’aire lliure i temes realitzats a l’estudi. Els primers són més detallats. En canvi, els segons són més lliures en el tractament i es presenten notablement esbossats.

L’autor treballa temes diversos figuratius, en què la pinzellada ràpida, desimbolta i esquemàtica dona un resultat ambiental en què el color hi té molt a veure. Guix presenta, doncs, temes que són impressions més que imatges. Impressions fugisseres que passen davant dels nostres ulls intempestivament, presentats amb colors, taques i línies.

L’exposició és un conjunt d’obres del seu més pur estil, amb temàtiques molt variades que pretenen que un paisatge, una figura, una marina, un camp, una nuvolada, unes roselles… facin sentir alguna sensació agradable.

Toni Guix ha recollit en les seves teles les sensacions, agradables o no, que ell ha plasmat en més de cent apunts fets in situ en recorreguts per molts indrets de l’Anoia.
L’exposició s’inaugura demà dia 24 d’octubre a les 19.30 h i es podrà visitar de dimarts a divendres, de 19 a 21 h, i els dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 i de 18 a 21 h.