Toni Bou té tots els números per aconseguir el seu onzè títol mundial indoor a Niça

7

A les vuit del vespre va començar al Palau d’Esports de Marsella la tercera prova del campionat del món de trial indoor amb la participació del pilot pierenc Toni Bou amb Honda.

Amb la d’enguany, aquesta va ser la setena vegada que Bou triomfa en el trial d’aquesta ciutat francesa. En segona posició es va situar Adam Raga amb TRS i completar el podi Albert Cabestany amb Sherco.

Una vegada acabat el trial marsellès, Bou comentava: “Hem patit prou avui. A la classificatòria he acabat tercer i he hagut de guanyar les carreres per sortir l’últim a la final. He sortit concentrat i a la zona 2 he tret una diferència amb els rivals que ha estat decisiva. No es podien cometre errors i per sort he pogut guanyar abans d’acabar el trial i el fiasco de l’última zona ha quedat en anècdota … No podem fallar en trials amb tan poques zones. Ara només queda Niça, on caldrà anar concentrats per assegurar l’onzè títol”.

La següent prova és a Niça, on es disputa el darrer trial d’aquest campionat i en el que el pilot anoienc hi arriba amb quinze punts d’avantatge davant Raga, amb el que amb un cinquè lloc en té prou per aconseguir el seu onzè títol.