Toni Bou tanca la temporada amb una victòria al trial d’Itàlia

17

Itàlia ha estat la seu de la màxima categoria del trial internacional des de 1972, quan va organitzar una prova del Campionat d’Europa, i amb aquest trial d’Itàlia que s’ha disputat aquest cap de setmana, vuitena i última prova del mundial de trial 2017 a l’aire lliure, marca les cinquanta edicions en què el país ha estat escenari de la màxima competició de l’especialitat.

Enguany s’ha disputat pels voltants de la població de Arco de Trento i el pierenc Toni Bou amb Honda hi arribava ja campió i ja sense la pressió del campionat, era el guanyador d’aquest trial italià. També hi va participar a la categoria femenina Mireia Conde del moto Club Montbui amb Beta dins el campionat del món femení i que aconseguir la dotzena posició.

Aquestes eren les paraules de Bou una vegada finalitzar el trial a Itàlia: “He començat amb moltes ganes i amb moltes bones sensacions. Després de guanyar el títol, volia tornar a guanyar en una cursa “diferent”. El resultat de la República Txeca va ser bo, però no estava del tot satisfet. Hem canviat una mica i el resultat ha estat molt positiu. Una gran victòria amb bones sensacions. Estic agraït a l’equip pel gran treball fet aquest any. Aquí a Itàlia m’agrada molt córrer, el públic m’aprecia molt i jo també ho valoro i intento fer bones carreres”.

Aquest cap de setmana, la màxima atenció trialera estarà centrada en el Trial de les Nacions que es disputarà pels voltants de la població gallega de Baiona.

Josep M. Vidal