Toni Bou també s’imposa en el trial de Bèlgica

0
361

El pilot pierenc Toni Bou, amb la Honda, de moment segueix invicte en el campionat del món de trial a l’aire lliure d’enguany i va disparat al seu tretzè títol a l’aire lliure, com ho va demostrar en el trial de Bèlgica que va guanyar per davant de Jeroni Fajardo -GasGas- i Adam Raga -TRRS-.

Ja el dia abans dissabte Bou va aconseguir la pole a la zona de qualificació la qual cosa beneficia pel que fa al lloc de sortida del trial del diumenge. Aquestes eren les paraules de Bou al finalitzar aquest trial: “Avui ha estat una cursa molt dura. Era molt fàcil fallar i molt difícil recuperar. A la primera volta teníem a Fajardo per davant, que ha fet una gran carrera, però en la segona hem pogut remuntar i suportar bé la pressió. Hem pogut guanyar en l’última zona, davant del públic, i ha estat molt bonic. De cara el campionat, avui és un dia molt important per fer un pas més”.

També va aconseguir la pole el dissabte a Trial125 el jove pilot anoienc Àlex Canales-GasGas-, que es classificà el diumenge en el quart lloc empatat a 59 punts amb el tercer classificat, el pilot italià Carlo Alberto Rabino. El també jove pilot anoienc Pol Medinya-TRRS- es classificà a continuació en una bona cinquena posició.

Compartir