Toni Bou també guanya el trial de Rennes

17

Amb la victòria a Rennes, a França, ja són 64 les victòries de Toni Bou en trials sota sostre i és que pel pilot pierenc, amb l’Honda no hi ha límits i això va per llarg, ja que no es veu ni a curt ni a mig termini un pilot que li pugui fer ombra.

Al finalitzar aquest trial de Rennes, Bou comentava: “Avui no he començat molt bé la primera volta, sí que he encertat amb els punts, però no amb les sensacions en el meu pilotatge; no em sentia a gust i m’ha costat bastant poder tirar endavant les zones. Hem de treballar perquè en les pròximes carreres no tinguem aquestes sensacions, ja que és molt fàcil quedar-te fora de les rondes. Finalment he pogut passar bé la segona volta i la final per emportar-me la victòria. Vull felicitar l’organitzador de la prova, que ha preparat un trial molt difícil i on crec que el públic ha gaudit molt. Ara ve una aturada fins a la tercera prova a Budapest, així que era molt important sortir líder d’aquí”.

Després de guanyar els dos primers trial del campionat del món indoor, Toni Bou encapçala còmodament el mundial, campionat que ara estarà un mes i mig inactiu fins a mitjans de gener amb el trial hongarès a Budapest.