Toni Bou s’imposa al trial de la Gran Bretanya per sisè anys consecutiu

10

L’any 2011 el pilot Adam Raga va guanyar el trial de la Gran Bretanya a l’aire lliure, des de el 2012 el pierenc Toni Bou ha sigut el vencedor d’aquest trial, amb els que ja son sis els anys consecutius que el guanya.

I es que enguany com en els anys anteriors Toni Bou amb la Honda ha sigut el clar dominador en Parkwood, en el cor de Yorkshire, a Tong Bradford, amb un total de 15 zones a fer dues vegades.

Ja el dia abans del trial, el dissabte, Toni Bou va ser el millor pilot a la qualificació. Pel que fa al trial del diumenge, per darrera del pilot anoienc es classificà el seu company a Honda, el japonès Takahisa Fujinami, completant el podi final Adam Raga amb TRS.

Al finalitzar el trial Bou comentava: “No era el meu terreny, però he anat còmode … Al final, un error m’ha fet apretar per guanyar la cursa. Ha estat un trial molt bo, m’he notat molt bé i, després del que va passar a Andorra, aquí hem tret uns bons punts per al campionat. Ens anem contents cap Estats Units, la propera cursa, amb ganes de més resultats com aquests … ”

Després de que l’any passat els Estats Units no acollís el mundial de trial, enguany es disputarà per partida doble amb dos trials el dissabte i el diumenge amb puntuació independent cadascú d’ells. Es farà el darrera cap de setmana d’aquest mes de juliol a Hualapai Mountain Park entre els estats d’Arizona i Nevada, a la vora de Las Vegas.