Toni Bou punxa al trial d’Entrimo

70

Josep M. Vidal

Pels voltants de la població d’Entrimo, a Ourense, es va disputar la sisena prova puntuable pel campionat estatal de trial. Aquesta vegada el pilot pierenc Toni Bou, amb Honda, va haver de cedir el primer lloc de la classificació al pilot basc Jaime Busto amb Vertigo. Si el pilot anoienc hagués guanyat aquest trial,ja s’hauria sigut campió matemàticament.

Bou comentava al final del trial: “Ha estat un trial fàcil, però per això ha estat més complicat que mai. A la zona 9 m’he creuat en la traçada d’una altra categoria i no he pogut fer res més. Tot i acabar el que quedava de trial sense penalització, de completar la segona volta a zero, aquest error absurd m’ha apartat de la victòria. No obstant això, els 17 punts del segon lloc són bons si pensem en el campionat. Cal seguir treballant per aconseguir l’objectiu final”.

A la mateixa categoria hi va participar el molt jove pilot Gerard Trueba del Piera Scan amb Beta Trueba que fou novè. A la categoria TR2, fenomenal segon lloc de Sergi Ribau del Piera Scan amb Sherco i quarta posició pel pilot anoienc Àlex Canales amb GasGas del club Cent Peus.