Toni Bou ja ha guanyat al trial de casa i als trials de casa de la seva marca

19

Molta va ser la pluja que va caure el divendres a la vora de Motegi, zona en la que es van disputar dos trials, un el dissabte i l’altre el diumenge amb puntuació independent per cadascun d’ells puntuables pel campionat del món a l’aire lliure.

Però el terreny lliscant no va ser cap problema perquè el pilot pierenc Toni Bou amb la Honda s’imposés als dos dies a la resta de rivals.

De fet Bou ja ha guanyat els tres trials més “importants” per ell d’aquest campionat. El primer al tractar-se al trial de Camprodón, l’únic trial que es disputarà enguany d’aquest campionat a Catalunya i Espanya, i els dos del Japó per allò de ser el país de la marca amb la que competeix, Honda.

El pilot pierenc Toni Bou comentava: “El resultat ha estat millor impossible, tot i que he patit molt avui perquè la carrera ha estat extremadament fàcil i era possible cometre errors que haurien complicat el resultat final. Però hem pogut solucionar-ho amb un zero a l’última zona i guanyar la cursa. Estic content per haver aguantat la pressió i vull agrair a l’equip la seva gran feina aquest cap de setmana. Veurem com van les següents carreres, però hem fet un bon inici de Mundial”.

Impecable doncs l’inici del mundial a l’aire lliure de Toni Bou amb tres victòries en tres trials.