Toni Bou ja acaricia el seu 27è títol mundial

24

Van sonar les alarmes després del trial barceloní del mundial sota sostre quan el pilot pierenc Toni Bou va anunciar que enguany i per primera vegada no participaria al campionat estatal a l’aire lliure. La seva decisió era que volia està preparat físicament al cent per cent pels mundials a l’aire lliure i sota sostre i també pels mundials en els que competeix amb l’equip estatal. Darrerament, les lesions havien provocat que Bou no pogués donar el màxim de si mateix en les competicions en les que participava, tot i guanyar-les.

Encara no recuperat totalment físicament, Toni Bou va ser el guanyador amb Honda del trial de Bilbao, per davant d’Adam Raga amb TRRS, no suficient per guanyar el seu 27è titol mundial però ja al seu abast a falta de dos trials puntuables.

Després de la seva cinquena victòria consecutiva en aquest mundial sota sostre, Bou comentava, “estic molt content amb la victòria. Una altra vegada ha estat una cursa molt atapeïda amb un Adam Raga molt fort des de l’inici. A la final, amb un nivell altíssim, hem sortit molt agressius des d’un principi ja que m’ha tocat obrir zones. Hem pogut marcar alguna diferència, potser a la zona 5 hem corregut algun risc, però finalment hem pogut solucionar-ho en l’última zona. Es tracta d’una victòria molt important de cara al campionat”.

Primera prova del campionat estatal a Lleida
Així doncs, Bou no va participar la setmana anterior a la primera prova de l’estatal disputada per terres lleidatanes, concretament pels voltants d’Aitona. Trial, aquest, en què hi van participar varis pilots del Moto Club Piera Scan i l’igualadí Àlex Canales del Moto Club Cent Peus.

A la categoria TR2 segona posició de Sergi Ribao del Piera Scan, tercer Àlex Canales amb TRRS i cinquè Pol Medinyà també amb TRRS i del Piera Scan. A Júnior, sisè lloc de David Fabián del Piera Scan amb Beta. A Cadet 125 novè lloc per Bernat Vendrell del Piera Scan amb Beta Trueba i a la categoria de cadet victòria de Marc Piquer del Piera Scan amb Beta Trueba.