Toni Bou i Arnau Maura guanyen al trial de Lleó

62

Pels voltants de la població lleonesa de Pobladura de las Regueras es va disputar a cita doble però amb puntuació independent a cadascuna d’elles, dues proves puntuables pel campionat estatal a l’aire lliure amb la participació del pilot pierenc Toni Bou amb la Honda oficial.

Tant el dissabte com el diumenge no va tenir cap dificultat per imposar-se als seus rivals a la categoria TR1. Aquestes eren les paraules del campió anoienc al finalitzar el trial del diumenge: “Ha estat un cap de setmana rodó. De cara al campionat, el resultat d’aquestes dues carreres és molt bo. Ara tinc 18 punts d’avantatge amb els que estan darrere i és un avantatge important. Hem fet una arrencada de temporada boníssima i cal intentar seguir en aquesta línia també els dos caps de setmana que vénen, les dues carreres que queden de TrialGP abans de les vacances d’estiu”.

Aquesta població compta amb una de les majors àrees permanents autoritzades per la pràctica del trial d’Europa, motiu pel que és l’únic trial del campionat estatal espanyol en el que es disputen dues proves en el mateix cap de setmana.

Fenomenal també els trials tant el dissabte com el diumenge dels joves pilots de l’equip Piera Scan a les diverses categories que també puntuaven pel campionat estatal.
Així a Juvenil B, Arnau Maura amb GasGas era el millor el dissabte i quart el diumenge. També a juvenil B Martí Escofet amb TRRS era 12è i 9è. A TR1 la mateixa que Bou, Gerard Trueba amb Beta Trueba es situava en la desena posició els dos dies.
A la categoria TR2 Sergi Ribau-Sherco- pujava en el tercer lloc del podi els dos dies. Pol Medinyà-TRRS- es classificava en els llocs quart i setè i Àlex Canales-GasGas- sisè i cinquè. A Juvenil A Marc Piquer-Beta Trueba- aconseguia el segon lloc el dissabte i el quart lloc el diumenge.