Toni Bou guanya pels pèls el Trial de Budapest

36

Després dels dos trials francesos, el campionat del món sota sostre arribava a Budapest. El pilot pierenc Toni Bou, amb Honda, que ja havia guanyat les altres dues proves.
I aquesta vegada el triomf no va gens fàcil ja que finalitzaren empatats a 15 punts de penalització ell i Adam Rada amb TRRS. I tal com diu el reglament, per decidir el guanyador es va haver de recórrer al millor pilot classificat a la segona fase i amb el que Toni Bou aquesta aconseguia la seva 65 victòria en trials indoor.

Això és el que comentava el pilot anoienc al finalitzar el trial: “Ha estat un trial molt, molt dur. L’Adam ha pilotat molt bé, avui. Nosaltres hem pogut guanyar la primera ronda, i també la segona, que ha estat essencial pel desempat final. Ho he donat tot a la final, però no tenia molt bones sensacions, no tenia equilibri, però sí la ràbia per lluitar fins al final, aconseguint dos zeros en les dues últimes zones després de jugar-nos-la i que sortís bé. Vull felicitar l’Adam Raga perquè aquest any serà molt difícil guanyar-lo”.

Després d’aquest trial hongarès Toni Bou encapçala el mundial indoor amb 15 punts d’avantatge sobre Adam Raga. La quarta prova puntuable serà el trial de Barcelona, que es disputarà el primer diumenge de febrer.