Ton Baliu es tornarà a posar els patins en l’acte d’homenatge de demà a Les Comes

0
127

El Pavelló de Les Comes es vestirà de gala demà dissabte retre l’Homenatge a Ton Baliu, l’etern capità que podrà acomiadar-se del seu públic jugant uns darrers minuts amb la samarreta de l’Igualada Rigat en un partit amistós davant la Selecció Espanyola.

L’acte d’homenatge, organitzat per l’Igualada HC i amb la col·laboració de la Real Federación Española de Patinaje, el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, el Consorci Sanitari de l’Anoia i la Secretaria General de l’Esport, començarà a les 19:45h. El preu de l’entrada serà simbòlica i es destinarà solidàriament a les obres de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada.

Posteriorment, a les 20:30h, l’Igualada Rigat disputarà un partit amistós davant la Selecció Espanyola que servirà a l’equip com a preparació pels partits de la XVIII Frit Ravich Lliga Catalana. El combinat espanyol, entrenat per Guillem Cabestany, va demanar al club igualadí poder jugar un amistós de cara a la preparació per als World Skate Games 2022, que se celebren a finals d’aquest mes a Buenos Aires i San Juan (Argentina).

Aprofitant que Ton Baliu, a banda d’haver jugat quasi tota la seva carrera esportiva a l’Igualada HC (durant dues etapes, de la 2005/06 a la 2015/16 i de la 2018/19 a la 2021/22) i que també va ser internacional fins a en tres ocasions amb la Selecció Espanyola, el club va creure que podria ser una bona oportunitat per poder veure per darrer cop a l’etern capità amb la samarreta arlequinada davant del públic igualadí.

Compartir