14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Territori instal·larà noves marquesines en parades d’autobús a l’Anoia
T

Publicitat

El Departament de Territori destina 2 milions d’euros provinents dels fons europeus per instal·lar fins a 49 marquesines en parades d’autobusos interurbans de tot Catalunya. La conselleria ja ha adjudicat les obres, que començaran al setembre i s’allargaran durant sis mesos. En concret, es substituiran els pals existents per marquesines. També es preveuen tasques de desmuntatge d’elements existents, modificació del mobiliari urbà, canalitzacions, urbanització de l’entorn i senyalització.

En un comunicat, el departament ha indicat que l’objectiu és millorar el servei de transport públic i el confort dels usuaris. A la demarcació de Barcelona, les obres inclouen diversos municipis del Maresme i Vallès Oriental.

Entre les comarques beneficiàries també hi ha l’Anoia -en la qual la majoria del servei interurbà el presta la companyia Monbus-, el Baix Penedès, el Bages, l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, la Selva, les Garrigues, la Noguera, la Segarra, el Segrià, l’Urgell, el Baix Camp, el Tarragonès, el Baix Ebre i el Montsià.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies