La Veu de l'Anoia
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
24 de setembre de 2024

Tercer empat consecutiu per al CF Igualada femení en lliga

El CF Igualada femení va sumar el seu tercer empat consecutiu a la competició de Lliga de Tercera Federació després d’un disputat 1-1 davant el CD Valdefierro, a Les Comes. El conjunt blau continua sense conèixer la victòria, tot i haver lluitat incansablement fins al final del partit.

El matx va començar amb intensitat, però va ser el Valdefierro qui va colpejar primer. Les visitants van aprofitar un córner per avançar-se al marcador, posant les locals contra les cordes. Amb el 0-1, les igualadines es van veure obligades a remar contracorrent, buscant solucions en atac però sense èxit abans del descans.

A la segona part, el CF Igualada va sortir decidit a canviar el curs del partit, i aviat va començar a generar perill. La insistència de l’equip va tenir el seu premi als 75 minuts quan Júlia Tomàs, una de les jugadores més destacades del partit, va connectar un magnífic cop de cap després d’un precís centre, enviant la pilota al fons de la xarxa i posant l’1-1 al marcador.

La diana de Tomàs va desfermar l’alegria entre les locals i els va donar un impuls extra per buscar la remuntada. Tot i l’empenta final i diverses arribades perilloses, l’Igualada no va aconseguir concretar un segon gol que els donés els tres punts.

Aquest resultat deixa un sabor agredolç per a les igualadines, que acumulen tres empats consecutius en lliga, cosa que els impedeix fer un salt a la classificació. Tot i això, l’equip dirigit per Marc Tarrazona va mostrar una bona actitud, especialment a la segona meitat, i continua invicte en aquest inici de temporada.

El proper repte del CF Igualada serà diumenge, quan visitin el Villarreal B, en un partit en què les blaves buscaran per fi sumar la primera victòria del curs.