Teràpia floral: què és i com funciona, a Armoni Zen

Les essències florals; Flors de Bach

15 de maig de 2024

Autora: Verònica Crespo

Les essències florals ens ajuden a equilibrar les nostres emocions augmentant-ne la forma positiva: valentia, seguretat, amor propi, calma mental…

Treballen l’emoció desequilibrada portant claredat i harmonia al moment actual. La teràpia floral consisteix a treballar, a través de les fórmules florals, les emocions estancades i anar ordenant i equilibrant els nostres sistemes.

A la visita de teràpia floral s’obté la informació necessària per preparar l’elixir de les flors relacionades amb les emocions que cal treballar en aquest moment. Es tracta d’un preparat de 7-8 flors amb aigua; aquestes flors emeten una vibració específica que, segons els estudis del doctor Bach, en prendre-les connecten amb el nostre cos energètic i emocions; la seva vibració desbloqueja i dissol qualsevol emoció o patró mental, per restaurar-ho, portant la persona a un estat de benestar i sanació.

El tractament es pren amb un comptagotes tres vegades al dia fins a arribar a la totalitat. És compatible i/o complementari amb qualsevol tractament mèdic que s’estigui prenent el pacient. Les Flors de Bach són molt beneficioses per als nens, a qui els costa gestionar o expressar allò que els passa i canalitzen les emocions amb alteracions de conducta, emocionals o físiques. Encara que no sàpiguen expressar-se, a l’hora de la visita es testen els símptomes i/o conductes per obtenir el seu elixir.

Les Flors de Bach actuen sobre l’estat d’ànim, compensant el sistema nerviós i estabilitzant el pensament. És per això que molts símptomes físics desapareixen, ja que estan somatitzats per traumes o impactes emocionals.

Alguns dels seus beneficis: ajuden a corregir patrons mentals, emocionals i orgànics com: la culpa, la ràbia, la gelosia, la impaciència, els diferents tipus de pors, la manca de confiança en un mateix, el pessimisme, la rigidesa mental, la intolerància, els trastorns del son, la por, l’ansietat, la deshabituació tabàquica, l’asma bronquial, la hipertensió arterial o les migranyes, entre d’altres.

Les essències florals; Sexualitat Sagrada

Us vull presentar les essències florals de “Sexualitat Sagrada” específiques per treballar la nostra sexualitat i l’amor.

Ens ajuden tant a incrementar la nostra capacitat per estimar i desaferrar-nos, com per entrar amb més profunditat en l’amor i per aprendre més de la nostra sexualitat. Incrementar la capacitat de gaudir més del sexe alhora que l’espiritualitzem i l’entenem com una part més de la nostra vida.

Respecte al sexe o l’amor: sents bloquejos a la teva sexualitat, aferraments, creences que et limiten, traumes, manca de libido, inseguretats? Ha de millorar la teva autoestima o tens manca d’autoestima?

Soc Naturòpata i Terapeuta energètica, amb una llarga experiència en essències florals conjuntament amb altres tècniques d’alliberament emocional, acompanyant els meus pacients amb gratitud i amor

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta