Tarda solidària amb la Gala de Piera TV

26

tarda-solidaria-gala-televisio-piera-veuanoiaEl Teatre Foment de Piera va acollir diumenge la tarda una nova edició de la Gala de Piera Televisió. Es tracta d’un esdeveniment previ a la celebració de la XVIII Marató que pretén recollir aliments per a Càritas que, posteriorment, es faran arribar a les famílies amb més necessitats del poble.

La Gala, presentada per Joan Vallès i Elisabet Vallès, va derivar en una jornada festiva amb un públic entregat que va omplir la sala del Teatre Foment i amb un ampli programa d’actuacions on la música, l’espectacle i el ball van ser els grans protagonistes. Es va comptar amb les actuacions diverses destacant la del Gall Mut (cançó de la Marató), Agrupació Sardanista de Piera, Esbart “Egarenc” del social de Tarrassa, BOP (Banda-Orquestra de Piera), Ballet Clàssic de Barcelona o Dansa-Jazz Escola Luthier.

Un cop més, els pierencs i pierenques van mostrar el seu esperit més solidari col·laborant amb la gala i fent les seves aportacions. En aquesta edició s’ha recollit una quantitat considerable d’aliments als quals caldrà sumar els que es recaptin en la Marató prevista per al proper dia 10 de desembre i que es farà als estudis de Piera Televisió i a l’Espai d’Entitats.