10.5 C
Igualada
Dimecres, desembre 8, 2021

Sopars d’empresa “en sabatilles”, la idea del Somiatruites per esquivar la covid

El mes de desembre tradicionalment és un dels més forts de l’any pel sector de la restauració, ja que s’organitzen els sopars d’empresa i els àpats familiars o de grups d’amics. Les restriccions per la covid-19 fan que molts restauradors busquin alternatives davant la impossibilitat que es puguin fer trobades de grups grans. “El mes de desembre és molt important per a nosaltres i hem buscat alternatives perquè es puguin fer àpats de Nadal o sopars d’empresa a casa”, explica a l’ACN un dels responsables del restaurant Somiatruites d’Igualada, Xavier Andrés.
D’aquesta manera, el Somiatruites ha volgut reinventar el sopar d’empresa i oferir-lo d’una manera diferent i original. L’han batejat com “Sopar d’empresa en sabatilles” i l’objectiu és que les empreses no renunciïn a organitzar els tradicionals sopars de Nadal, una de les principals fonts d’ingressos dels restaurants. El dia i l’hora acordats, el restaurant Somiatruites farà arribar el sopar personalitzat a la seu de l’empresa perquè cadascú se’l pugui endur a casa ja enllestit i no hagi de cuinar res.
El sopar inclourà un joc que els comensals podran fer a casa i que consisteix en combinar i emplatar els diferents productes de la manera més creativa possible, penjar una foto del plat a les xarxes socials i competir amb els companys de feina per veure qui ha aconseguit la millor presentació. La proposta guanyadora s’emportarà una experiència al Somiatruites, que pot anar des d’un menú al restaurant fins a una nit d’hotel.

Andrés relata que viuen la situació causada per la covid-19 i les restriccions al sector “amb resignació”: “per responsabilitat sanitària hem complert totes les restriccions, com tothom”. Tot i això, el responsable del restaurant d’Igualada assegura que han intentat “no parar en cap moment”. “Des del primer dia hem fet servei a domicili i hem tingut l’hotel obert per la gent que ve de fora a treballar”, assegura Andrés, que afegeix que “estem lluitant per mirar de tenir el màxim de treballadors en actiu i, dins d’aquesta anormalitat, ser el màxim de normals possibles”. El restaurant té un terç de la plantilla treballant i la resta en ERTO.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Procés participatiu a Montbui per a triar noves millores del municipi

Entre els dies 4 i 18 de desembre les persones del empadronades en el municipi a partir de 16 anys podran votar telemàticament en...

La rotonda del Pla de la Masia restarà tallada dissabte 11 de desembre

Les obres d’adequació de la rotonda del Pla de la Masia i del carrer de Cal Riba que ha encarregat l’Ajuntament d’Òdena s’executaran dissabte...

Santa Coloma encén la il·luminació nadalenca

Santa Coloma de Queralt va encendre, el passat dissabte 4 de desembre, la seva il·luminació nadalenca. Ho va fer després d’una gran jornada a...

Aprovada la vacuna de la covid per als infants d’entre 5 i 11 anys

La Comissió de Salut Pública del Ministeri ha aprovat la vacunació contra la covid per als infants d'entre 5 i 11 anys. A finals...

Cap de setmana amb triomfs pels atletes del C.A.Igualada

L'atleta del CAI Petromiralles Roger Suria, va assolir una brillant victòria en la seva categoria Sub-20, en la 55ª edició del Cros Internacional de...
Compartir