26.7 C
Igualada
Divendres, juliol 30, 2021

Sopars d’empresa “en sabatilles”, la idea del Somiatruites per esquivar la covid

El mes de desembre tradicionalment és un dels més forts de l’any pel sector de la restauració, ja que s’organitzen els sopars d’empresa i els àpats familiars o de grups d’amics. Les restriccions per la covid-19 fan que molts restauradors busquin alternatives davant la impossibilitat que es puguin fer trobades de grups grans. “El mes de desembre és molt important per a nosaltres i hem buscat alternatives perquè es puguin fer àpats de Nadal o sopars d’empresa a casa”, explica a l’ACN un dels responsables del restaurant Somiatruites d’Igualada, Xavier Andrés.
D’aquesta manera, el Somiatruites ha volgut reinventar el sopar d’empresa i oferir-lo d’una manera diferent i original. L’han batejat com “Sopar d’empresa en sabatilles” i l’objectiu és que les empreses no renunciïn a organitzar els tradicionals sopars de Nadal, una de les principals fonts d’ingressos dels restaurants. El dia i l’hora acordats, el restaurant Somiatruites farà arribar el sopar personalitzat a la seu de l’empresa perquè cadascú se’l pugui endur a casa ja enllestit i no hagi de cuinar res.
El sopar inclourà un joc que els comensals podran fer a casa i que consisteix en combinar i emplatar els diferents productes de la manera més creativa possible, penjar una foto del plat a les xarxes socials i competir amb els companys de feina per veure qui ha aconseguit la millor presentació. La proposta guanyadora s’emportarà una experiència al Somiatruites, que pot anar des d’un menú al restaurant fins a una nit d’hotel.

Andrés relata que viuen la situació causada per la covid-19 i les restriccions al sector “amb resignació”: “per responsabilitat sanitària hem complert totes les restriccions, com tothom”. Tot i això, el responsable del restaurant d’Igualada assegura que han intentat “no parar en cap moment”. “Des del primer dia hem fet servei a domicili i hem tingut l’hotel obert per la gent que ve de fora a treballar”, assegura Andrés, que afegeix que “estem lluitant per mirar de tenir el màxim de treballadors en actiu i, dins d’aquesta anormalitat, ser el màxim de normals possibles”. El restaurant té un terç de la plantilla treballant i la resta en ERTO.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Pobla dona un nou impuls a l’activitat de la seva gent gran

A partir d’aquest mes de setembre l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt incrementarà les actuacions que realitza al voltant de l’envelliment actiu a través...

Racons de l’Anoia: Pujalt

El terme de Pujalt, de 31,43 km2 d’extensió, és al sector de ponent de l’altiplà de Calaf, al límit nord de la comarca de...

A propòsit d’una notable Exposició: “Natura viva”, de Carlota Delgar, a Igualada

Nascuda a l’osonenca Manlleu i instal·lada al cap d’uns anys a Els Hostalets de Pierola, Carlota Delgar se’ns presenta com una dona activa i...

Igualada tindrà les zones blaves gratuïtes durant tot el mes d’agost

Aquest any durant tot el mes d’agost la zona blava de la ciutat d’Igualada serà gratuïta. L’1 de setembre es tornarà a activar. L’ajuntament...

L’editorial: Ha tornat el foc

De nou l’Anoia ha tornat a ser assolada pel foc. Aquesta vegada a Bellprat, Santa Maria de Miralles i Sant Martí de Tous, que...
Compartir