8.3 C
Igualada
Diumenge, febrer 28, 2021

Sopars d’empresa “en sabatilles”, la idea del Somiatruites per esquivar la covid

El mes de desembre tradicionalment és un dels més forts de l’any pel sector de la restauració, ja que s’organitzen els sopars d’empresa i els àpats familiars o de grups d’amics. Les restriccions per la covid-19 fan que molts restauradors busquin alternatives davant la impossibilitat que es puguin fer trobades de grups grans. “El mes de desembre és molt important per a nosaltres i hem buscat alternatives perquè es puguin fer àpats de Nadal o sopars d’empresa a casa”, explica a l’ACN un dels responsables del restaurant Somiatruites d’Igualada, Xavier Andrés.
D’aquesta manera, el Somiatruites ha volgut reinventar el sopar d’empresa i oferir-lo d’una manera diferent i original. L’han batejat com “Sopar d’empresa en sabatilles” i l’objectiu és que les empreses no renunciïn a organitzar els tradicionals sopars de Nadal, una de les principals fonts d’ingressos dels restaurants. El dia i l’hora acordats, el restaurant Somiatruites farà arribar el sopar personalitzat a la seu de l’empresa perquè cadascú se’l pugui endur a casa ja enllestit i no hagi de cuinar res.
El sopar inclourà un joc que els comensals podran fer a casa i que consisteix en combinar i emplatar els diferents productes de la manera més creativa possible, penjar una foto del plat a les xarxes socials i competir amb els companys de feina per veure qui ha aconseguit la millor presentació. La proposta guanyadora s’emportarà una experiència al Somiatruites, que pot anar des d’un menú al restaurant fins a una nit d’hotel.

Andrés relata que viuen la situació causada per la covid-19 i les restriccions al sector “amb resignació”: “per responsabilitat sanitària hem complert totes les restriccions, com tothom”. Tot i això, el responsable del restaurant d’Igualada assegura que han intentat “no parar en cap moment”. “Des del primer dia hem fet servei a domicili i hem tingut l’hotel obert per la gent que ve de fora a treballar”, assegura Andrés, que afegeix que “estem lluitant per mirar de tenir el màxim de treballadors en actiu i, dins d’aquesta anormalitat, ser el màxim de normals possibles”. El restaurant té un terç de la plantilla treballant i la resta en ERTO.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Acord de La Veu amb Mercat de Casa

La Veu de l’Anoia i Mercat de Casa han arribat a un acord per promocionar conjuntament els seus productes. Recordem que Mercat de Casa és...

La Brigada Municipal amplia la flota de vehicles elèctrics

La Brigada Municipal d’Igualada ha ampliat la seva flota de vehicles elèctrics amb la incorporació de dos turismes Renault Zoe i dues furgonetes Nissan...

L’Hospital demana que no es deixi d’assistir al cribratge del càncer de mama tot i la pandèmia

Amb l'arribada de la pandèmia, des de l'Hospital d'Igualada han notat com hi ha dones que no assisteixen a les cites per fer-se una...

La “Vac-Auto”, l’administració de vacunes dins del cotxe, ja ha arribat a l’Anoia

L’evolució de la campanya de vacunació contra la covid-19 a l’Anoia s’està accelerant. Afortunadament, ja s’han administrat prop de 7.400 vacunes (a 21 de...

Enric Grima, nou president de la Jove Cambra d’Igualada

El passat dissabte dia 20 de febrer, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea de traspàs JCI Igualada 2021, en aquesta ocasió telemàticament....
Compartir