14.1 C
Igualada
Dilluns, novembre 23, 2020

Sopars d’empresa “en sabatilles”, la idea del Somiatruites per esquivar la covid

El mes de desembre tradicionalment és un dels més forts de l’any pel sector de la restauració, ja que s’organitzen els sopars d’empresa i els àpats familiars o de grups d’amics. Les restriccions per la covid-19 fan que molts restauradors busquin alternatives davant la impossibilitat que es puguin fer trobades de grups grans. “El mes de desembre és molt important per a nosaltres i hem buscat alternatives perquè es puguin fer àpats de Nadal o sopars d’empresa a casa”, explica a l’ACN un dels responsables del restaurant Somiatruites d’Igualada, Xavier Andrés.
D’aquesta manera, el Somiatruites ha volgut reinventar el sopar d’empresa i oferir-lo d’una manera diferent i original. L’han batejat com “Sopar d’empresa en sabatilles” i l’objectiu és que les empreses no renunciïn a organitzar els tradicionals sopars de Nadal, una de les principals fonts d’ingressos dels restaurants. El dia i l’hora acordats, el restaurant Somiatruites farà arribar el sopar personalitzat a la seu de l’empresa perquè cadascú se’l pugui endur a casa ja enllestit i no hagi de cuinar res.
El sopar inclourà un joc que els comensals podran fer a casa i que consisteix en combinar i emplatar els diferents productes de la manera més creativa possible, penjar una foto del plat a les xarxes socials i competir amb els companys de feina per veure qui ha aconseguit la millor presentació. La proposta guanyadora s’emportarà una experiència al Somiatruites, que pot anar des d’un menú al restaurant fins a una nit d’hotel.

Andrés relata que viuen la situació causada per la covid-19 i les restriccions al sector “amb resignació”: “per responsabilitat sanitària hem complert totes les restriccions, com tothom”. Tot i això, el responsable del restaurant d’Igualada assegura que han intentat “no parar en cap moment”. “Des del primer dia hem fet servei a domicili i hem tingut l’hotel obert per la gent que ve de fora a treballar”, assegura Andrés, que afegeix que “estem lluitant per mirar de tenir el màxim de treballadors en actiu i, dins d’aquesta anormalitat, ser el màxim de normals possibles”. El restaurant té un terç de la plantilla treballant i la resta en ERTO.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Declaració de béns

Si vostè que em llegeix ha format part alguna vegada del seu ajuntament com a alcalde o regidor, sap que ha hagut de presentar...

El CF Igualada femení es refà de la primera derrota amb una golejada

CD RIUDOMS 1 CF IGUALADA 5 Les blaves es desplaçaven a Riudoms per disputar un duel que podria marca un punt d’inflexió en la temporada de...

S’enfilen fins a 30 els grups escolars confinats a l’Anoia

Després de pràcticament un mes en què les xifres anaven baixant de manera constant, el número de grups confinats dels centres educatius anoiencs ha...

El Gran Recapte d’Aliments supera els 3 milions d’euros en donacions

El Gran Recapte d'Aliments 2020 ha superat els 3 milions d'euros en donacions per comprar productes alimentaris per a la gent més necessitada. "El...

L’alcalde Jordi Madrid dimitirà si s’assoleix un nou acord de govern

Junts, Ara és demà i el PSC de Piera anunciaven aquest cap de setmana que presentarien una moció de censura contra l'alcalde de la...
Compartir