“Com Sona l’ESO” a l’institut Badia i Margarit

12

“Com Sona l’ESO” (CSE) és un gran projecte musical, de ball i d’interpretació per a alumnes d’ESO i Batxillerat de centres públics que es fa anualment i que enguany tindrà lloc del 10 al 12 de maig a Altea.

A l’institut Badia i Margarit els professors ens han engrescat a participar d’aquesta supertrobada de 1500 alumnes cantant, tocant i ballant plegats i hi anirem 13 alumnes i dos professors, i ja fa dies que assagem.

Però això no és tot, ja que gràcies a la motivació i la insistència d’aquests professors, dos alumnes – l’Haley Diallo Gabarró i jo mateixa, la Bruna Velázquez Martí- vam presentar-nos per ser cos de ball i actoral, vam haver d’enregistar un vídeo i el vam enviar al CSE. A tots dos ens van seleccionar per a la final. Així que, el passat dia 7 de gener vam anar a fer el càsting a Benicàssim per a participar en el projecte Com Sona l’ESO.

L’Haley va participar del càsting de ball en el que van fer diverses coreografies i unes improvisacions per veure l’expressivitat de cada noi/a. Jo vaig participar del càsting actoral en què vaig haver d’interpretar un petit text i un diàleg (part de l’obra definitiva), juntament amb altres nois/es. També va haver de cantar alguna frase de l’obra i vam descobrir que fins i tot amb la llista de la compra es pot crear.

Va ser una experiència fantàstica i molt divertida, i al cap d’uns dies vam saber que l’Haley va ser seleccionat i, per tant, ballarà el dia de l’obra. Jo em quedo amb tot el que vaig aprendre i disfrutar i espero amb ganes la trobada del maig.

Ara estem assajant i venent samarretes i clauers del CSE, si en voleu una, podeu passar pel nostre institut!

Felicitats Haley i endavant que això sona molt bé.

Bruna Velázquez Martí, 2n ESO- Institut Badia i Margarit