Socialistes d’Igualada denuncia que l’Aldi de les Comes no tanca i acusa CiU de mentir
S

14 de juliol de 2015

foto (1).JPG

Transcorregudes dues setmanes des de la inauguració del supermercat Aldi de l’Estació d’Autobusos, diversos igualadins i igualadines han fet arribar a Socialistes d’Igualada (SdI) la seva sorpresa pel fet que continuï obert l’establiment que la mateixa cadena té a les Comes. Davant d’aquest fet i de comprovar que, efectivament, el de les Comes no tanca, el grup municipal socialista denuncia que s’està davant d’un engany per part del govern de CiU. En el seu moment, juntament amb els seus socis d’ERC, CiU va prometre que el nou Aldi de l’Estació era només un trasllat del de les Comes i no pas un augment dels metres quadrats de superfície comercial. Amb aquesta afirmació, CiU i ERC, van voler sortir del pas a les crítiques que se’ls feia per l’afavoriment en la implantació de grans supermercats.

Socialistes d’Igualada apunta a l’alcalde de la ciutat Marc Castells i als regidors Àngels Chacón i Jordi Pont com a autors de les mentides, ja que van prometre per activa i per passiva que el de les Comes tancaria les seves portes. D’aquesta manera, segons SdI, Castells, Chacón i Pont van intentar justificar la requalificació de terrenys que es va fer a mida per Aldi per instal·lar-se a l’Estació, tot canviant els usos del sòl de residencial a comercial. El grup Socialista, que ja va denunciar aquest urbanisme a la carta en el seu moment, demana públicament al govern de CiU i a ERC que expliqui quina és la situació de l’Aldi de les Comes i aclareixi si ha enganyat els igualadins. Consideren que Igualada no es mereix un govern que menteix i que si l’engany és cert, s’estaria davant d’un greu precedent que posaria en qüestió la credibilitat de CiU i de Marc Castells.

Des de les files socialistes lamenten que aquest episodi s’afegeix al mal inici de mandat que ha tingut la majoria absoluta de CiU amb les contractacions al Campus Universitari, l’augment de sous dels regidors del govern amb dedicació exclusiva i l’eliminació del Patronat Municipal d’Esports i de l’Institut Municipal de Cultura. Lamenten que amb només un mes de govern amb majoria absoluta, CiU ja ha demostrat el seu estil tot pensant-se que és impune i que la ciutat és seva. Els Socialistes reclamen a Marc Castells que recapaciti i s’apliqui la promesa que ell mateix va pronunciar de que la majoria absoluta no li pujaria al cap.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta