S’obren inscripcions pel concurs d’aparadors de la Mostra Igualada

8 de febrer de 2023

Fins al 22 de febrer hi ha obert el període d’inscripcions de l’11è Concurs de Mostra Igualada que s’impulsa en el marc de la dinamització del comerç de la ciutat des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada. El concurs d’aparadors coincidirà amb els dies de la Fira d’Espectacles Infantils i Juvenils de Mostra Igualada, que realitzarà la seva 34a edició, del 30 de març al 2 d’abril.

L’actual concurs segueix el tradicional sistema de valoració. Un jurat professional, format per un representant de cada entitat organitzadora i persones relacionades amb el món de l’art, valorarà cada aparador. Les deliberacions seran secretes i inapel·lables. Una vegada finalitzat el concurs es publicaran els establiments guanyadors al portal de Comerç Igualada i a les respectives xarxes socials.

dav

Recordem que els premis pels establiments guanyadors del concurs són un primer premi de 500,00€, un segon premi de 300,00€ i un tercer premi de 100,00€. Participen al Concurs d’Aparadors tots aquells comerços d’Igualada que s’hi inscriuen. Per fer-ho, només cal omplir el formulari d’inscripció que es pot trobar a la web de l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada i el període anirà del 8 al 22 de febrer. Els establiments hauran de mantenir decorats els seus aparadors des del 20 de març al 2 d’abril, sempre sota la temàtica indicada. Aquesta temàtica està totalment relacionada amb la Mostra Igualada.

Concretament, aquest any es basa en la frase “no poden posar-se portes al camp” en referència a la inutilitat de posar límits i fronteres en un espai de llibertat. El teatre és ficció i llibertat creativa. La porta és una invitació a anar al teatre i a deixar-se portar per aquest món paral·lel ple d’imaginació. El regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcè, ha fet una crida a tots aquells establiments de la ciutat que s’inscriguin al concurs i decorin els seus aparadors “amb la mateixa il·lusió d’altres anys i amb l’objectiu de viure i sumar-se la Mostra, un esdeveniment que omple i dinamitza Igualada”

De forma paral·lela també tindrà lloc “El Joc del Comerç de la Mostra”. En aquest joc, els participants hauran de relacionar cada aparador amb un color: blau, groc, verd o vermell. En el diari de Mostra Igualada, hi haurà un espai dedicat al joc, que inclourà una llista amb el nom i l’adreça de tots els comerços participants. Els participants hauran d’identificar el color de l’aparador de, com a mínim, 15 comerços i dipositar la butlleta al Punt d’informació de Mostra Igualada (plaça de Cal Font, durant la fira) o a Cal Maco, alberg i oficina de turisme (Plaça de la Creu, 18). Entre tots els participants que ho hagin relacionat correctament, se sortejarà una tauleta digital el dia 23 d’abril.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta