S’inicien les obres de la sala de cinema a l’Ateneu acompanyades d’una campanya promocional

201

Aquest passat 5 de setembre, tal com estava previst, s’han iniciat les obres d’adequació de l’auditori de l’Ateneu per construir la sala de cinema de 129 localitats amb les darreres prestacions en confort i tecnologia. També es va dur a terme la signatura amb totes les empreses responsables que participaran en el projecte d’obres amb la voluntat que estigui a punt abans no s’acabi l’any.

signa_ateneu010El contracte d’explotació de la sala de cinema es va signar aquest passat mes de juliol entre l’Ateneu i Giraltgrup, empresa amb més de 30 anys d’experiència en la gestió i programació de sales de cinema tant a Catalunya com a altres Comunitats de la resta de l’Estat. L’entitat es va decidir per aquest partner per l’experiència i la visió compartida d’oferir una programació de referència que convidi als igualadins a recuperar l’hàbit d’anar al cine i gaudir d’una programació de qualitat i per a tots els públics: Infantil, cinema familiar, d’autor, versió original, documentals, estrenes, etc.

Aquest dijous 8 de setembre engeguem la campanya ‘Sóc la teva butaca, prova’m’. De què es tracta? Senzill. Vine al vestíbul de l’Ateneu, trobaràs una butaca de la sala cinema, asseu-te i fes-te una foto simpàtica, creativa, divertida i penja-la a la teva xarxa preferida (Twitter, Facebook, Instagram o Pinterest) amb l’etiqueta #ateneucinema. Participaràs en el sorteig en que regalarem 3 entrades a les 5 millors fotos penjades. Tens temps fins al 30 d’octubre.