S’inicien les obres de remodelació del camp de futbol de Piera
S

25 de maig de 2021

Aquesta setmana han començat les obres de remodelació del camp de futbol de Piera. Es tracta d’una de les principals inversions previstes per a aquest 2021 en el Pressupost municipal i amb què, entre altres aspectes, es vol prioritzar la millora de serveis i equipaments.

El projecte, que data inicialment de l’any 2018, inclou l’estabilització dels talussos existents i la neteja del canal de recollida d’aigües pluvials situat a la coberta de les grades, que en millorarà la impermeabilització. Així mateix, a aquest document es van afegir posteriorment altres actuacions importants com el canvi de la gespa artificial, instal·lada l’any 2007 i que es troba ja al final de la seva vida útil. Es preveu aprofitar-ne la retirada per a modificar el sistema de recollida de les aigües pluvials i substituir els vuit canons de reg existents.

A aquests treballs s’hi afegirà la millora de l’entorn, concretament dels accessos al camp i de les zones laterals. En aquest sentit, es tornarà a pavimentar l’entrada principal, s’adequaran els escocells i les voreres per a facilitar l’entrada i sortida al recinte i s’adequarà el lateral sud del camp, on es crearà un parterre per a plantar-hi arbres.
Es preveu que les obres estiguin enllestides en un termini de deu setmanes.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta